anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare ce se va intampla in Romania dupa un Cutremur similar ca n 77" in zilele de azi?crying((

10 răspunsuri:
| NuDauFunda a răspuns:

Vor fi mai multi morti decat in '77. Si mult mai multe cladiri in ruine.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Ce poate sa se intample, unii o sa moara altii o sa traiasca...

| PeaceDay a răspuns:

Da. Bineinteles ca se poate. Nimeni nu ne garanteaza ca nu va fi un cutremur mare. Daca nu va fi e foarte bine, dar daca va fi sunt sigur ca va cadea tot...

Răspuns utilizator avertizat
| Florin_6699 a răspuns:

Parerea mea e ca au fost multe locuinte reconditionate dupa cutremurul din 77.Asta inseamna ca s-ar putea sa fie mai grav pentru locuitori afectati atunci de cutremur cladirile sunt foarte vechii au o structura de rezistenta subreda. In ceea ce priveste interventile autoritatilor nu acuz dar de dimineata am ascultat la profm cum au ramas inzapezite masinile (uni de peste 15 ore) pe soseaua nationala dintre Otopeni si Bucuresti... sunau oameni disperati la 112 si nimeni nu-i baga in seama cand raspundeau doamnele de la 112 faceau legatura la pompieri raspunsul era am trimis echipaj in zona pentru recuperarea persoanelor blocate asta inseamna ca oameni sa-si fi parasit masinile acolo, ok asa e si cu cutremurul dupa 2 zile dupa ce se asigura ca nu mai vine inca unul intra in zona afectata... solutia e sa te muti intr-un bloc nou sau care are o clasa de siguranta buna. bafta!
http://www.abc-cosmetics.ro.im

| Sharkinson a răspuns:

Se va intampla o drama erotica...