N-are nici in clin nici in maneca criza financiara cu referendumul. Asa poti spune ca si revolutia s-a facut in plina criza economica; ce era de facut? Sa asteptam 100 de ani pentru a schimba conducerea, doar de teama cursului de schimb?
Euro nu va ajunge 5 lei, de altfel cresterea datorata instabilitatii politice nu a fost nici de 15 bani, iar dupa referendum, indiferent de rezultat, cursul ar trebui sa revina la normal. Daca nu revine, inseamna ca nu instabilitatea politica a fost cauza.
De altfel, sub Boc euro a crescut cu mai mult de 1 leu, fara sa se faca atata tragedie din asta, desi teoretic aveam stabilitate politica.
Avand pretextul "instabilitati" politice la indemana BNR nu a mai intervenit in mentinerea cursului pentru ca oricum era tinut in mod artificial pana acum doua saptamani, iar ceea ce se intampla acum este jocul speculatorilor la bursa, tocmai de aceea Guvernatorul a declarat ca BNR nu va interveni pe piata lasand leul sa se regleze functie de economie. In final speculatorii va trebui sa bage din nou euro pe piata avand nevoie de lei pentru platitile care trebuie sa le faca in lei plus si inteventia in final a BNR si cursul se va stabiliza din nou, nu cred ca leul va ajunge 5 lei dupa mintea lui Vad Tot ca asa a azit si el la manipulatorii Basisti.
Dar tu ce crezi ca va scadeaq?! Cred ca esti foarte optimist daca vei crede ca euro va scadea! Niciodata nu va mai scadea.in crestere da dar sa scada niciodata! Cred ca esti extrem de optimist! Chiar nu vezi ce se intampla cu toate tarile europene Chiar si cu Germania! Hello Buna dimineata copilu! Nu sunt manipulator doar Realist! Traiesc Clipa asa cum este ea! ok? si accept realitatea care este si totodata Accept viitorul sumbru care ne va lovii pe toti direct in plex!"" ok?
) off of vai vai de voi care vizati cai verzi pe pereti si mai puneti botul la tot ce va promite niste lupi tineri si flamanzi dupa ciolan"""
Alţi bani care se vor duce pe apa sâmbetei pentru politicieni de cacao care se cred buricul pământului, care cred că acest pământ a fost creeat pentru ca ei să devină preşedinţi şi premieri.
Prostimea nu-şi dă seama de faptul că aceşti ipocriţi au mari dureri dorsale pentru ei.
De aceea fac praf tot ce cu greu s-a clădit până acum.
Crede ma ca nu pot! Am incercat dar nu pot!@Cand ma gandesc ca l vor da jos pe Basescu Acesti lupi nineri si foarte flamanzi! Flamanzi dupa ce a mai ramas din aceasta tarisoara Crede ma ca nu pot! Cand ma gandesc ca un plagiator va conduce aceasta tara greu incercata crede ma ca numai am somn! Cand ma gandesc cum eur0 creste de la zi la zi cum sa ma dorm? ieri 4, 6, maine probabil 4, 7 si pana luni 5lei! si asa zilele vor fi mai fierbinti! si la iarna vom duce dorul acestor calduri))
Ce vorbesti mai Vede Tot? Daca vin USL-istii la putere? N-ai idee cit de bine o s-o ducem...
Parca ai spune ca ei sunt niste sponsorii de cluburi de fotbal si vin cu banii de acasa..ai un limbaj si vorbesti de parca eu vorba despre o echipa de fotbal! Se vede cat de ...topit dupa usl esti! Imagineaza ti cine va platii datoriile care le avem! Oare ponta si cu antonescu? nicidecum tu eu..mama ta mama mea.si bunicii noastriii care i mai avem sau nu! Stii ce nu vreau sa intru intr un ....cu tine. oricum basescu va cadea probabil si vom mai vorbii stii cand la iarna ok?
Si cu ce va schimba conversatia asta situatia tarii?
Ca tot nu inteleg de ce ai pus intrebarea asta.
Nici eu nu inteleg de ce imi mai citesti intrebarea daca nu o intelegi si pe deasupra mai si raspunzi! Stii Noua Romanilor Ne trebuie unul sa ne de a un sut in fund sa prindem curaj adica asa sa fim impinsi de la spate sa prindem curaj... Daca as putea sa schimb situatia tarii cu ceva nu cred ca as putea dar macar incerc si eu cu ce pot! tu ce faci sa schimbi cu ceva traiectoria prostiei care pluteste in Romania! Vezi cu toti asteptam si stam sa ni se dea totul de a gata ca asa ne am invatat! Nu mai avem curaj nici sa ne strigam oful in strada ca ne descurajam inca de la inceput! inainte de a incepe! Eu tot nu inteleg oamenii de genul tau cum au ajuns sa fie intr o astlfel de situatie! Cred ca e din Familie?"Adica asa ai fost Educata"Adica sa stai pur si simplu si sa taci! de teama de lene de pur si simplu...pur Romaneste!
Doamne omule, tu esti chiar nebun!
Acum ii inteleg pe oamenii care intra la sanatoriu si sunt nevinovati, iar sunt ca tine zeci de nebuni in libertate!
Eu ti-am scris doua randuri si tu mi-ai raspuns un ditamai romanul.
Esti doar un ratat care sta in spatele monitorului si se crede mare destept sa vorbeasca el si sa critice politica din ziua de azi, doar asa, no, sa para mai superior.
Eu cel putin nu ma bag in chestii din astea sa vorbesc asa fara sa aiba vreo importanta, tu de exemplu ce incerci sa faci?
Sa ne arati ca te-ai uitat la televizor si stii si tu cand e referendumul?
Si auzi, cica '' pui pariu cu mine ca se mareste euro la 5 lei? ''
Bai baiatule, bagati mintile`n cap, nu se mareste euro'ul pentru ca vrei tu, si chiar daca s-ar mari din cauza referendumului sau etc., cine esti tu sa vorbesti de parca ai face parte din guvern?
Si sa`mi zici mie ca-s proasta si chestii de genu?
De ce-s proasta?
Ca-ti spun ca vorbesti aiurea ca un tampit cu o secure-n fund?
Pai asa e.
Eu ti-as spune mai bine sa iei o revista.
Omule, sa stii ca basescu chiar trebuie sa iasa din parlament iar cursul valutar nu depinde de presedintele interimar ci de actiunile care stabilesc cursul in functie de cum e distribuit in intreaga UE.
Trebuie platiti cei ce asigura,pe hartie si teoretic,buna-desfasurare a votului,si anume,pokemonii aia ce-ti inmaneaza stampilele si buletinul de vot, care mai apoi numara voturile si le duc la Biroul Electoral Judetean, ca sa fie cumulate statisticile.
Criza oricum va fi accentuata, pentru ca BNR-ul nu mai doreste sa intervina, acum ca e pe cale de debarcare primul sclav al tarii.Sclav al celor ce il vor pe Isarescu sa mucegaiasca pe scaunul acela de la BNR.Adica institutiile financiare majore ale lumii.Sau cei ce au adancit lumea in criza, spune-le cum vrei.
Nimeni in Romania nu are de castigat de pe urma crizei, pentru ca astfel merg mai prost si afacerile pe sub mana ale politicienilor dubiosi.
Nu are cand ajunge euro 5 lei, atat de repede.Vineri,in ultima zi de tranzactii inter-bancare inainte de marele referendum, depinzand si de stratagemele celor doua tabere si de intentiile de vot, euro va fi undeva la 4, 63-4, 64.Pentru ca, asa cum am zis, BNR n-o sa miste un deget pentru remedierea situatiei.Euro,anul asta nu are cum trece de 4, 75. Pun pariu ca se vede ca esti "toba" de economie, fecior!
Referendumurile intotdeauna vor fi costisitoare, pentru ca trebuie platite acele persoane despre care spuneam in primul paragraf.Desi...daca ar fi dupa mine, nu le-as da niciun cent si i-as trece la munca patriotica, sa numere voturile moca.
Gandirea celor de la USL. Ne fac sa aratam ca un **** in fata Europei
Nu pun pariuri de obicei dar nici mulkte nu mai are.Defat ăsta e cursul real al leului-euro nu ce o fost până acum.Că economie nu avem, deci nu mai producem, dar avem în schimb cel mai mare număr de deturnări de fonduri europene după care îs nemții și italienii, dar deosebirea o face ca la nemți pente jumate din procese au fost soluționate, la noi îjn schimb... ia ghici.Refernedum-ul e nnecesar că până o fost băsescu la putere și o numit-o pe Udrea la dezvoltare asta și-o permis să arunce banii noștrii pe capace de Wc de sute euro o bucată și să facă săli de sport în Rieni de exemplu ceea ce o costat închiderea unor școli din medii rurale cu comunități destul de numeroase. Ceam simțit pe pielea mea ca cetățean de când l-o suspendat pe mariner e așa:Cum l-o suspendat pe ăsta cum brusc( vorba vine) un defășurător cu estimările lor la gaz și au ajuns la concluzia ca mi-s datori cu 150 de RON adică mi-au facturat consumu de gaz cu -150 Ron, ceea ce nu am primit de când au început prostia cu estimările la gaze. Apoi factura la elecrica din 56 de RON a devenit 25 de RON și ultima surpriză factuda de telefon care până acum deși € era mai mic o aveam de minim 120 RON fără cost suplimentar că mi destul și atâta cât mi acum la un curs € mare mi-a venit 97 de RON.Deci se poate și așă dacă nu îi mai marinaru la putere.Cioncidență sau nu asta nu mai știu eu doar am concluzionat că coincidența asta mi se pare prea coincidență.
anonim_4396 întreabă: