anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare chiar suntem de Risul Frantei Cum poate jigni un popr intreg? Si colac peste pupaza noi nu reactionam in nici un fel!crying Cum poate o tara jigni o alta tara? Un popor intreg in secolul in care ne aflam...de azi...Chiar suntem cu totii de rasul lor? Hei alo popor Roman unde sunteti?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Si ce vrei sa facem? ---Uniunea pentru o Mişcare Populară(l' Union pour un Mouvement Populaire-UMP)!
Face don' Băsescu " Mişcarea populară" --- mai ai puţintică răbdare!

9 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Pai si ce ai vrea sa facem noi? noi nu suntem auziti numai cei de la conducere pot face ceva, sau de la televiziuni

| Birjaru a răspuns:

"Cum poate o tara jigni o alta tara?" De ce ai tu impresia ca exista egalitatea asta? Cine e FRANTA...si cine e Romania. Exagerata un pic comparatia, am putea spune ca in timp ce ei inventau lumea, noi eram baiatu' cu apa.

| VadTot a răspuns (pentru Birjaru):

Si crezi ca asta le da dreptul sa jigneassca un popor intreg? te simti mandru pentru chestia asta? orice ar fi ei si oricine am fi noi.

| Andrada666 a răspuns:

Da ma ce naibi, ai dreptate.Astia rad si isi bat joc de noi si pe Basescu si pe ceilalti ii doare undeva...ce Dumnezeului inseamna asta? Ar fi trebuit sa reactionam cumva.Asta-i Romania!

| francesca89 a răspuns:

Eh,tu esti tipu' cu intrebarea "cum sa-ti parasesti tara la greu"...
Nu suntem de rasul Frantei, suntem de rasul lumii. Daca esti asa de patriot de ce nu incerci sa faci ceva impotriva?
fa un filmulet de genu' asta http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc :))
Dar in loc de "leave Briteny alone" bagi si tu "Leave Romania alone" sau "How fuckin' dare you to make fun of her after all she's been through" :)) chiar se potriveste

| HighFlyer a răspuns:

Eu imi bag pl in fracenzi

| VadTot a răspuns (pentru Emazio):

Si noi am putea face ceva printr un simplu miting mut"in fata ambasadei Frantei...

| alessia5158 a răspuns (pentru VadTot):

Eh!--- la noi trebuie' sa se umfle mult " mamaliga ' pana sa explodeze!

| Emazio a răspuns:

Noi nu suntem,uniti ca popor,chiar si acum astia taie din toate,si orice salari,pensi din tot,si noi nimic,stam in casele noastre si nu facem nimic,dar asta e si un lucru bun,pentru ca uitata la Grecia,aia au iesit in strada si uite unde au ajuns,in colaps,conducatori au vandut tara,au amanetat toata populatia, daca am iesi si noi in strada, dupa ce ca suntem vanduti la F.M.I. cred ca pe vreo 20 de ani am fi si noi ca Grecia cu intreaga tara vanduta