anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare chiar suntem o tara de paduchiosi si bucurestiul chiar este o pubela?

Cum poate cineva la tv sa jigneasca un popor o natiune?

Chiar suntem de rasul lumii in asemenea hal fara ca nimeni sa reactioneze?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Nu, suntem tara europeana cu cel mai mare consum de sapun pe cap de locuitor, in care 99% din populatie beneficiaza de utilitatile de baza (apa curenta, apa calda, canalizare, baie), in care nu mai exista WC-uri in fundul gradinii etc. Iar Bucurestiul nu mai este de mult micul Paris, ci Parisul a devenit un fel de mic Bucuresti, in care nu gasesti gunoaie pe strazi, aurolaci, caini fara stapan, strazi neasfaltate si pline de gropi, iar autoritatile sunt nevoite sa opreasca din cand in cant curentul, pentru ca occidentalii sa nu se simta eclipsati de stralucirea acestui oras.
Cred ca prima reactie pe care ar trebui sa o avem ar fi sa ii invitam pe straini sa faca un tur al orasului cu RATB-ul, in iulie, pe o ruta obisnuita de navetisti, la o ora de varf. Sunt sigur ca isi vor schimba instantaneu parerea. Asta daca vor supravietui.

10 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Cum pot Israelieni fura si ucide o tara iar restul lumii sa ramana spectatori si tu te miri, de o gluma jignitoare facuta de francezi la o emisiune tv.Marsilia este orasu cu cele mai maulte gunoaie din europa si sute de tineri francezi au rasta deci au si paduchi sau cersesc pe strazi imbracati in statui sau fel si fel de costume si aia tot cersit este.Mergeti in garile din Franta si vor venii pitipoance frantuzoaice care te roaga sa le dai o m.u.i.e pentru 2, 3, 5 euro sa asi poata cumpara un joint sau ce mama lor trag ei pe nes.Am locuit in spania cu 2 fete frantuzoaice una de 15 si alta de 16 ani care erau la scoala acolo si in fiecare seara consumau alcol de 300, 500 E eu daca as fi baut doar juamte cat beau ele intram in coma alcolica iar ele nu aveau nici pe drq.Rade ceob de oala sparta, de aia nu mai pot eu sau tu ca zic francezi, las ca vine si vremea lor...ca uite cum se mai milogesc de chinezi sa le dea banii si sa nu uitati ca or sa ajunga sa se milogeasca de banii arabilor o sa rad pana nu mai pot, mingea e rotunda asa ca eu astept momentu sa`m iau revansa. happy

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Dap...suntem tot ce ai spus tu si ceva in pluswinking.
In general lumea s-a prostit deci...traim in Romaniawinking

| Furti a răspuns:

Pai in general Romania e o tara foarte frumoasa cu foarte multe traditi si bogata in resurse.
Din pacate datorita celor de la putere Romania nu mai beneficiaza de nimic pentru ca au vandut toate fabricile,rafinariile si terenurile agricole!
Un alt motiv ar fi ca in Romania nu sunt locuri de munca si se lucreaza pe bani putini, asa ca romanii se duc sa munceasca in alte trii ca Germania,Italia, Franta, Spania etc... Pentru ca in aceste tarii sunt locuri de munca si se primesc salari foarte bune cam de la 680 pana la 1800 de euro care daca stai sa vei cat valoreaza in Romania e destul de mult.
Alt motiv este ca banul si-a pierdut puterea! Si nu mai poti cumpara nici mul cu el si nici mult nu primesti. un roman lucreaza pentru un salariu mediu de 280-450 euro adica salrile lor dunt de vreo 3-4 ori mai mari ca ale noastre.
Si in ultimu rand faptul de care nu i-au francezi la misto este ca uni care cand erau copii le era lene sa invete, iar cand se fac mai mari nu pot munci nici marar pe un salariu de 200 de euro, pentru ca ei sunt oameni carora nu le place munca, asa ca se duc in tariile cu o economie mai dezvoltata si isi pun un ghips sau se bandajeaza, si se apuc de cersit...

Deci lumea rade de noi pentru ca noi avem economia tarii foarte slaba...
Lumea nu se comporta ca acum 20-30 de ani, adica nu spunea lucruri gen "sa iti iau neamu la ****" sau "sa te *** in gura".
Cersitul care pe scurt ar insemna da-mi si mie bani pentru ca eu nu muncesc si nici nu vreau si stai sa te milogesti pana cand ii faci sa iti dea bani pe degeaba, deci francezi care au facut cronica aia vor sa spuna ca o parte din populatia romaniei se duc in tarile unde banu are putere ca sa cerseasca.
Si ar mai fi multe de spus, dar acum trebuie sa inchid calc,,,

Sper ca acum ai inteles de ce se rade de noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte important si cine a spus asta.La o emisiune de satira din Franta romanii au fost facuti cersetori si paduchiosi pe langa evenimentele de pe stadionul proaspat inaugurat cu surle si trambite(iar eu nu stiu cum se numeste). Important e si contextul in care am fost facuti paduchiosi, daca francezii ar avea multi frati veniti cu turmele prin Romania, ar vedea la Tv. si pe net. ca ii cam facem curve si lasi si nu vom uita al doilea razboi mondial.
Nu inteleg de ce ar trebui sa ne vada altfel, suntem mai presus de cineva? nici macar o revolutie n-am fost in stare sa ducem pana la capat.Probabil francezii incep sa sa se uite mahniti la romani cum pupa fundul Pestelui American si de aici pleaca toata ranchiuna asta dintre .curv.pardon cele doua natii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ne uitam mai bine la baza acestor afirmatii, iata cum stau treburile prin Romania, imaginea spune mai mult decat ai crede:
http://www.realitati.ro/......n-gunoaie/

| evostyle7 a răspuns:

Nu e chiar asa, dar nici pe departe nu suntem. Cum am putea reactiona la asemenea acuzatii? Apropo, cine le-a rostit? Putem reactiona doar demonstrandu`le contrariul, pentru ca si noi putem merge in tari straine si sa facem astfel de afirmatii. Dar nu rezolvam nimic daca aruncam grenada fara cui de la unu` la altu`. Dar cum putem noi demonstra contrariul cand ne conduce cine ne conduce si cand fiecare dintre astia sus-pusi numai si numai la buzunaru` lor se gandesc si deloc la populatie?

| Rihanna18 a răspuns:

DeeaAndreea, danydanydany,
Chiar va considerati asa?
adica
Va uitati in oglinda si pareti asa?
Eu cred ca aman 2 sunteti foarte ingrijiti si impecabili...
Romania este o tara frumoasa...numai ca noi nu stim sa apreciem ce aveam
Pentru ca romanii, in loc sa isi pretuiasca tara si sa o infrumuseteze cat mai mult, sustin alte tari,alte popoarewinking
Gratie stramosilor nostri, care au stiut sa`si apere tara...
Se pare ca noi acum, stricam tot ce au facut ei...

| Lio a răspuns:

Omule stai calm, noi reactionam irational.cel putin asa sesizez eu.
Sincer, aia e o emisiune de divertisment franceza.la fel si glumele,stil frantuzesc,acuze, injurii aduse asupra altei natiuni dar se pare ca uita sa se uite si in curtea lor...
Oricum, si noi am facut/facem/vom face la fel.prin propiile emisinui de divertisment, cred ca intelegi la care ma refer.

| zentarim a răspuns:

Cam da! Vezi tu, in provincie nici cel mai taran nu prea asculta manele. Ori la voi in capitala acolo e mai ceva decat un sat, numai tarani! Asta e tristul adevar. Tiganime nu mai zic, e la cote alarmante, e infestat bucurestiul de rromi. Degeaba iti iesi din pepeni, au foarte mare dreptate francezii. Adica cum? Esti si manelar si te superi cand te face lumea paduchios? Pai ma scuzi, dar NU AI DREPTUL! Lasati-va de manele, lasati-va de caracterele voastre de manelari, schimbati-va mentalitatile la 720 de grade(pentru ca sincer trebuie) in loc sa va sariti din pepeni cand va face lumea jegosi. MIE IMI ESTE RUSINE SA RESPIR ACELASI AER CU COCALARI MANELARI DE Bucuresti! Foarte mare drepatate au francezii! M-am nascut in Romania, asa este, dar fiecare fibra si celula din trupul si sufletul meu urla si imi spun zi de zi ca eu sunt de alta nationalitate: poate rus, sau fracez sau norvegian sau altceva, NU BALCANIC, NU ROMAN, NU rrom. Din nou, bine va fac francezii! BRAVA!

| danydanydany a răspuns:

DA.
suntem tot ce ai zis tu si multe altelewinking