anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare cum am ajuns in asa hal... sa avem un ministru al agriculturii care sa fie zburat din minister, pentru ca a luat spaga CIRNATI laughing Adica asa prost sint platiti astia, ca bietu om krapa de foame? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Aia era doar la "aperitiv", alaturi de palinca. Partea grea era in "verzitura", de ordinul zecilor de mii de euro. Si-apoi, neamu` prost poti sa-l platesti cu lopata, tot vrea sa mai adune, din orice sursa.

10 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

Nu mai vorbeste nimeni cu tine..hmm?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta-i tara, asta meritam! Moony: eu vorbesc cu tine, tu-mi dai reject.

prfml
| prfml a răspuns:

A ajuns tara asta ca dracu, agricultura este in aer iar aviatia este la pamant happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Macar, or fi fost gustosi?

Janina
| Janina a răspuns:

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul...asa si cu ministrul asta al tau, a incercat marea cu degetul si... a facut buba laughing

cami
| cami a răspuns:

Si caltabos, si caltabos sa nu uitam!happyhappy

| Lory_2572 a răspuns:

O fi avand omu'slabiciune la carnaciori si nu le-a rezistat....mai ales ca erau moca...laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Pai daca omul prefera carnatii, nu avem noi cei facelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca pe politicieni nu ii intereseaza decat propriul interes.lasand la oparte interesul public.

mariana
| mariana a răspuns:

Eu stiu ca se ia mita, dar nu m-am gandit ca o mita din "carnati" poate tenta asa de mult si mai ales pe un demnitar. Dar mai stii, gusturile nu se discuta nu? Daca a fost real mi se pare ca si carnatii pot fi "produse" de tarani, asa ca s-o fa gandit ca i-au fost dat carnatii ca sa stie cam ce gustruri au subordonatii lui nu? In acest caz au fost dati carnatii doar pentru "degustare" si nu au inteles politistii ori sefii poanta si l-au incondeiat pe saracu. Este de plans ca a incurcat "cineva" borcanele.