| LaviniuA a întrebat:

Oare de ce nu e apa calda in Buc in unele zone?
Cica se fac lucrari. Si apa e inchisa cu saptamanile. Nu inteleg ce lucrari de amploare se fac atata timp.
La fel a fost si vara trecuta.
Poate unii se spala cu rece, dar eu sunt mai sensibila si daca ma spal cu rece pe cap racesc sad

Sunt chiar revoltata si imi vine sa pocnesc pe cineva.

24 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Buna! La mine în oraș e o țeavă sparta in zona mea și se chinuie de o săptămână sa o repare și nu reușesc. Sper sa reușească mâine și sa vina apă și la tine. sad

| Simpatic a răspuns:

Bucuresti, capitala europeana doar cu numele.
Sunt 'orase' mai mici in care poti locui minunat, dar ce sa-i faci noi nu suntem bucuresteni!
E de 1000 de ori mai bine la mine dar nu-s din capitala happy
Macar aveti o satisfactie.
La mine cand se opreste apa 2 ore deja ma stresez happy

Cat despre apa rece sau calda, nu e nicio suferinta, cand te speli pe cap incalzesti intr-o oala mare apa, cum faceau bunicii nostri, asta e, daca astea sunt conditiile

| RAY a răspuns:

Sunt chiar revoltata si imi vine sa pocnesc pe cineva.
cu pielea ta fina de catifea si sensibilitatea ta de pana in zbor cum sa lovesti pe cineva?
ce sa spun eu, pshiatra nu crede pshioalaga recomandata de ea, asta e Romania, eu stau la casa am bolier poti veni sa faci dusch

| dullcat a răspuns:

Buna.Asa e in Romania, te lasa fara apa fix cand ai nevoie.laughing Poti incalzi apa intr-o oala la bucatarie pentru a-ti spala parul.Ca fapt divers aceasta trebuie sa fie calduta, nu fierbinte.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu doar în București, în mai toate orașele din țară există problema asta la sistemul public de încălzire. Centrala e singura soluție sau un boiler ceva.

| Dismally a răspuns:

Pentru ca oamenii sunt idioti, nu vor sa isi puna centrale termice si nici pe ceilalti nu ii lasa sa o faca. Problemele cu apa calda si cu incalzirea nu se vor rezolva nici in 30 de ani pentru ca este imposibil. Sistemul asta de incalzire centralizata mai exista doar in cateva orase din tara, in rest nu8 ai sa vezi asa ceva si nici nu vei auzi de probleme cu caldura sau apa calda.

| dullcat a răspuns (pentru Dismally):

Centrala termica nu functioneaza daca nu exista presiune la apa.

| anonim3248 a răspuns:

Caută aici sectorul și strada ta și vezi de ce e oprită apa caldă și când îi dă drumul.

https://www.cmteb.ro/functionare_sistem_termoficare.php

| ValentinMihai78 a răspuns:

Ați votat omul care v-a promis că vă dă apă caldă și căldură din noaptea în care vă fi votat.
Noile sondaje, după ce au scos-o pe Firea din joc, arată că același om va fi votat și la viitoarele alegeri locale! Deci, succes la apă rece!
De ce nu există, pentru că reviziile, reparațiile nu au fost făcute etapizat, pe fiecare CET, sector în parte, ci la grămadă, cum se nimere.
Plus, că vreo 2 ani de mandat nu prea a făcut nimic, ani pierdut, plus la începutul mandatului a desființat niște servicii create de doamna Firea, proiecte desființate, fără un argument solid.
Dar, nu este ceva nou.

| LaviniuA explică (pentru ValentinMihai78):

Eram sigura ca si primarul ala e de vina. Nu cred ca o sa mai fie votat. Sondajele sunt false.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu e vorba doar de primar, e vorba și despre consilierii locali, e vorba de partidele politice care l-au susținut și l-au lăsat să facă ce vrea!
Depinde cu sondajele de opinie, cât timp doamna Firea a fost scoasă din joc și nu există nici un contracandidat puternic acum!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Erau plin de Asfaltări și construcții în București de asta eu am muncit acolo 1 an de zile cât am stata acolo și știu...

| Smmo a răspuns:

La mine apa calda e cam tot timpul rece, nu si pretul ei. Am asteptat 30 de ani sa nu isi mai bata joc de noi furnizorii, pana la urma am renuntat.
Pune-ti un Delimano Instant Water Heating Faucet la chiuveta, montat pe apa rece, e util macar cand te speli pe dinti si in rest cand apar situatii din astea. Te inveti cu el mai greu pentru ca trebuie sa dai drumul mai tare ca sa nu fie apa fierbinte si sa nu il tii mult pe cald ca sa nu faca scurtcircuit instalatia, dar e foarte bun pentru oasele reumatice si cei sensibili la rece. Desigur, un boiler mai mare sau mai mic este si mai bun pentru ca incalzeste mai multa apa.
https://www.bricodepot.ro/......eyser.html

| LaviniuA explică (pentru Smmo):

Pare buna chestia aia Delimano, dar la cada ar fi problema straight face asa ca ar trebui boiler.

| Smmo a răspuns (pentru LaviniuA):

Atunci boiler sa fie. Ce pot sa spun, jumatate din apartamentele din bloc si-au pus centrala acum mai mult de 10 ani, fiecare se descurca cum poate. happy
Apa calda nu e un lux, de vreme ce platesc pentru ea. E un amarat de bun-simt sa fie calda cand o platesc de calda. Totusi... e rece. La orice furnizor s-ar purta in felul asta as renunta si inca rapid. La apa nu prea pot si ei stiu asta.
Reumatismul nu se uita la varsta si la fite, unele din rudele mele au facut artrita cu deformari osoase, altele reumatism, eu am avut dureri articulare la maini si picioare in fiecare an din generala si pana acum, de la frigul din casa si apa mereu rece.
Primar? Care... primar, ca e la fel in fiecare an de la revolutie incoace?! Nu am simtit ca il doare pe vreunul de durerile mele. Poate in fund...

| DomnulPoliticos a răspuns:

Unii nu au ce manca si tu de asta te plângi! Mai lasă fițele alea și pune osul la munca, sunt convins că nu te vei mai plânge de ceva in viața ta!

| dullcat a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Las-o balta cu minimizarea bazata pe lacrimogene.Atat timp cat platesti factura, ai dreptul la apa oricand in zi/noapte.Apa e un drept fundamental, nu o fita.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru dullcat):

Ma simt jignit sad

| LaviniuA explică (pentru DomnulPoliticos):

Bai fitosule tu crezi ca eu traiesc in vreo mahala din Bangladesh? Nu.
Sunt intr-o capitala europeana, in secolul 21. Mi-am platit mereu taxele si ma astept sa mi se ofere conditii de lux in schimb happy

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru LaviniuA):

"Fitosule?" Adica tu presupui ce gender am eu?

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Unde e fitoasa, individule? E normal sa te speli, doar nu suntem animale, mai ales pe caldura asta! Mai ales ca ea este FATA. Ce fite visezi?
Daca tu te speli o data la doua saptamani, este strict problema ta, împutitule

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Oricum nu ne miram, ca de ce ESTE O PUTOARE IMENSA in transporturile publice…. Din cauza unor oameni ca tine, care sta si comenteaza ca altii sunt ingrijiti!

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Bai cap de creta, și tu presupui ce sex am? A naibii homofobi

| RAY a răspuns (pentru LaviniuA):

Fritz le-a pus pe bănățeni la congelator in primul an de mandat deși faza cu apa calda vara e nimic