| EUeStEEu a întrebat:

Oare mai există polițiști care sa fie corecți si sa nu dea permisul pe bani?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt sigur ca exista, desi s-ar putea sa nu fie in majoritate, avand in vedere cati au fost descoperiti ca luau mita si acestia au fost doar varful aisbergului.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu cred că sunt din ce in ce mai puține cazuri de șpagă la permis. Soția mea a luat examenul pe bune acum 2 ani. Doi colegi de munca au luat pe bune permisul recent. Trebuie doar sa fii în stare să conduci.

| gabicoo a răspuns:

Eu am citit undeva că în România: avocații cinstiți, polițiștii inteligenți și Moș Crăciun sunt personaje fictive. Posibil să existe și polițiști corecți dar nu cunosc nici un arheolog care să-mi confirme lucrul acesta.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă știi să conduci, nu o să te pice niciun polițist pentru că nu i-ai dat șpagă.

| sammie a răspuns:

Da.

| anonim3248 a răspuns:

Eu nu am mai auzit să ia șpagă polițiștii.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Poate alții au auzit.

| Sekim a răspuns:

Sunt foarte putini politisti care isi propun sa faca din asta o sursa de venit alternativa. Cu siguranta ca mai exista politisti care primesc bani si iarta unele greseli la examen, dar nu e chiar asa de bine precum crezi, tinand cont ca acum traseul este inregistrat audio/video. Atata timp cat conduci bine, nu are nimeni absolut nimic cu tine si vei lua permisul. Acum, ca exista politisti mai exigenti si politisti mai putin exigenti e cu totul altceva, dar raspunsul este da, exista foarte multi politisti corecti.

| 1234568807 a răspuns:

Cine da permisu pe bani?

| gabriel2004o a răspuns:

Eu am luat totul din prima și fără șpagă

Întrebări similare