Sunt sigur ca exista, desi s-ar putea sa nu fie in majoritate, avand in vedere cati au fost descoperiti ca luau mita si acestia au fost doar varful aisbergului.
Eu cred că sunt din ce in ce mai puține cazuri de șpagă la permis. Soția mea a luat examenul pe bune acum 2 ani. Doi colegi de munca au luat pe bune permisul recent. Trebuie doar sa fii în stare să conduci.
Eu am citit undeva că în România: avocații cinstiți, polițiștii inteligenți și Moș Crăciun sunt personaje fictive. Posibil să existe și polițiști corecți dar nu cunosc nici un arheolog care să-mi confirme lucrul acesta.
Dacă știi să conduci, nu o să te pice niciun polițist pentru că nu i-ai dat șpagă.
Sunt foarte putini politisti care isi propun sa faca din asta o sursa de venit alternativa. Cu siguranta ca mai exista politisti care primesc bani si iarta unele greseli la examen, dar nu e chiar asa de bine precum crezi, tinand cont ca acum traseul este inregistrat audio/video. Atata timp cat conduci bine, nu are nimeni absolut nimic cu tine si vei lua permisul. Acum, ca exista politisti mai exigenti si politisti mai putin exigenti e cu totul altceva, dar raspunsul este da, exista foarte multi politisti corecti.
Demeister întreabă: