| LanguageMaster a întrebat:

Oare vor fi proteste împotriva actualului guvern?

64 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns (pentru NoName75):

Asta cu suna orice numa roman nu pare ca ne am intors in 2014 la campania prezidentiala. urmeaza cred ca zici si ca nu e bun ca nu poate face copii. E un subiect plictisitor deja.

| NoName75 a răspuns (pentru goguPatent):

De ce sa ma leg eu de subiectul asta ca nu poate face copii?
E stupid
Dar ai inteles macar ce am vrut să zic cu Arcul de Triumf
Dacă nu, esti cauza pierdută și asta e...
Fără prosti deștepți nu există...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru NoName75):

Repet, nu are sens sa compari situatia financiara a anului 2020 cu pandemia cu un alt an.
Discutam despre performantele unui guvern comparativ la ani cu aceeasi situatie.

Cred si eu ca s-a imprumutat.
Problemele sanitare trebuiau rezolvate cu bani multi, salariile si pensiile marite nesimtit de psd trebuiau platite... economia Romania nu o ducea bine nici inainte de pandemie. Varianta era care?
falimentul?
taierea de venituri?
sa nu cumpere provizii medicale? echipamente?

suntserios

Sincer sa fiu, nici un guvern PSD nu l as fi blamat in perioada asta de deciziile luate. E o situatie noua pentru orice tara din lumea. Fiecare s-a adaptat cu a putu. Economia SUA a luat-o rau de tot in cap, pana si nemtii au avut proteste de strada. Italienii prin primavara cerseau mancare, spaniolii la fel.

Singura problema in Romania e ca unii nu vad ce se intampla in toata lumea si au impresia ca doar ei sunt batuti cu biciul de guvern.

| NoName75 a răspuns (pentru suntserios):

Eu atât iti zic
PSD&PNL e fix aceeași mizerie

Si toate astea pentru o gripă
Sa mai zică cineva ca suntem evoluatilaughing

suntserios

Mai zic asta inca o data, desi am zis-o de 32456 ori pe TPU.

De la gripa spanionala pana azi nicio alta gripa nu a umplut la refuz sectiile de ATI din aproape 200 state ale lumii in conditiile in care s-au impus cele mai stricte reglementari sanitare de cand existam noi probabil.

Spune mi tu un sezon gripal in care erau constat la noi in tara 1200 oameni intubati din cauza asta.

Mai spune mi tu un sezon gripal in care sisteme medicale precum cele din Spania, Franta, Italia, Olanda, Germania, Suedia au ajuns la capacitatea lor maxima.

Poti compara un sezon de gripa normala cu asa ceva?

Stiu pentru tine e usor, nu ai avut contact direct cu asta inseamna ca nu s-a intamplat. Simplu nu?

suntserios

Si ca sa incheiem si treaba cu politica

la primul raspuns ai zis

"Care partide bune?
PNL, USR PLUS?"

Nu m ai lamurit inca care e problema cu usrplus.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ma astept sa fie. Ca de fiecare data de altfel thinking

USR Plus e la fel ca PNL

suntserios

De ce?
Ce au facut? in conditiile in care nu au avut niciodata puterea?

Si mai ramane o intrebare neraspuns. Ce alternativa propui?

Au facut alianta ca PNL
Ala au facut
Ca alternativa nu propun niciuna ca toti sunt la fel

suntserios

Si ce erau sa faca?
serios acum?
vino cu o varianta?

sa fi avut canditat propri la alegerile din Bucuresti si sa castige tot PSD?

sa fac guvern cu cei 16 % pe care i au obtinut?

zi o varinata pe care puteau sa o abordeze...

E misto ca nu propui alternative dar condamni tot. E simplu asa nu?

Propun AUR ca alta alternativa nu este
E un partid nou care până acum m-a impresionat

suntserios

Cu ce te a impresionat?
Ca au niste scandalagii care nici macar in psd nu au fost primiti?
Ca sunt condusi de un lider de galerie de fotbal?
Ca sunt niste conspirationisti?
Ca au niste misogini fara limite in partid?
Ca au niste lozinci fasciste?

Ce e bun la asta?

Decat PNL și PSD mai bine ăștia

suntserios

Nu credeam vreodata ca voi spune asta... dar as vota psd fara nicio retinere daca ar fi sa aleg intre psd si aur.

Da ca iti plac hotii de aia

suntserios

Sa imi faca legi Sosoaca si Simion
Sau alde Firea si Ciolacu?

Nu e grea alegerea.
Mai bine niste corupti si sa fiu furat decat niste dezaxati

Bravo,niște corupti si sa fii furat
Pacat ca ai drept de vot
Asta e problema
Ca multi gândesc asa ca tine
Va place hoția și asta e

suntserios

Nu imi place hotia.
Mai citeste odata ce am scris.
Nu poti da votul unor extremisti dezaxati. Ca pe urma ei vor face legi si nu ii mai poate opri nimeni.

Se poate mai rau decat cum e acum?laughing

suntserios

Mda, odata ce brusc ti ai dat pe fata pasiunea pentru partidul Aur nu prea mai avem ce discuta.E clar ca esti in realitatea ta. Ramai cu Sosoaca, Teodosie, conspiratii, fascism si antivaxeri. Sanatate si nu uita sa te vaccinezi. Poate chiar da fail vaccinul ala si scapam de un votant aur.

| DarthNiger a răspuns (pentru NoName75):

Si mie mi s-a parut un gest oribil ca Iohannis a inchis pietele si a lasat oamenii aia sa isi vanda marfa in frig, nu s-a gandit ca poate oamenii aia traiesc din ceea ce vand acolo? nu s-a gandit ca oamenii aia au muncit sa isi vanda marfa? ei nu stau cu fundul pe scaune la caldurica cum sta el si asteapta sa ii vina banii in cont, oamenii aia nu fac si ei parte din popor? ei nu traiesc in Romania? ei nu platesc taxe din ce vand acolo? majoritatea magazinelor din orasul meu au dat faliment, doar unele au ramas care s-au tinut pe picioare, in schimb au ramas market-urile unde preturile la multe produse sunt de 2-3 ori mai mari.

| NoName75 a răspuns (pentru DarthNiger):

Si în marketurile asa aglomerație este de îmi vine să nici nu mai intru
Ba deci nu am loc sa împing carucioru prin magazin fara sa lovesc pe cineva din gresealalaughing
Înainte de pandemie nu era chiar asa înghesuială

Eu nu is asa de incult ca tine și nu iti pot dori moartea
Aici se vede lipsa de cei 7 ani de acasa
Tu rămâi cu Warner, Orbanica, CÎTU
Orban e bețiv
Cîțu a fugit prin parlament sa nu fie votat ca premierlaughing
Turcana nu stie cati ani are
Turcana nu stie sa vorbeasca coerent
Anisie a zis ca cei care nu au curent electric în casa pot sa se uite la TV la programul telescoala
Cum ba sa te uiti la TV fara curent electric?laughing
Tu cu astea tii
Cu prostii României
Eu nu ma vaccinez, vaccineaza-te tu cu toată familia ta de inculti care iubesc hoția
Poate primiti și voi ceva acolo de la domn'primarlaughing

| DarthNiger a răspuns (pentru NoName75):

Nu baga in seama astfel de personaje, asta e portretul votantului PNL din pacate, au o tenta usor legionara si sar la bataie, la scandaluri, la insulte daca indraznesti sa spui ceva impotriva liberalilor lor iubiti, nu sunt cu nimic mai diferiti fata de votantii PSD, dar critica AUR in ciuda ironiei, aceeasi ciorba reincalzita pe care am mai vazut-o cu totii mereu, nu e prima oara cand persoana asta isi rupe hainele sa apere PNL-ul in acest forum si mereu ofera astfel de raspunsuri cu caracter jignitor si patetic tuturor care au o parere negativa fata de viziunea lui politica, tipic PNL, astia nu stiu nimic altceva decat ciuma rosie si atat pentru ca asta a prins manipularea cel mai bine, si acum chiar daca sunt la guvern tot ciuma rosie stiu si folosesc aceeasi metoda ca sa distraga prostimea de la adevaratele probleme ale tarii, guvernul asta pana in momentul de fata nu a reusit decat sa se certe pe functii, sa inghete salarii si sa scoata lumea in strada iar acum au adoptat taxa pe ambalaj si esti nevoit sa platesti si ambalajul acum cand cumperi ceva si ca sa ascunda toate tampeniile pe care le fac folosesc drept motiv campania asta de vaccinare pe care o mediatizeaza si nici macar Arafat nu o considera un adevarat succes, ei stau sa se certe fie intre ei fie cu cei de la TVR fiindca nu le place sa fie parodiati in noaptea de revelion si se simt ''jigniti'', nu mai spun de figurantii de ministrii care au fost si care au ramas, a indatorat tara masiv si UE a avertizat guvernul sa i-a masuri in acest scop fiindca o sa ajungem sa dam 100% din PIB-ul Romaniei daca continua in acest fel, cu adevarat niste ''competenti'' dar in continuare ei sunt solutia pentru probleme si in acelasi timp cauza lor, folosesc aceleasi metode folosite de PSD, oricum daca ei cred ca sunt potriviti pentru guvernarea tarii nu au decat sa ii voteze, tot romani sunt si ei chiar daca au obiceiul sa sare la scandal daca nu votezi cum spun ei, liberali dar nu prea.

| NoName75 a răspuns (pentru DarthNiger):

Asta e
Baiatu' ăsta suntserios e un retard mintal și din pacate sunt multi ca el
Dar la PNL dacă nu le iese ceva mereu PSD e de vinalaughing
Chiar dacă nu mai sunt la butoane de 1 an de zile, tot PSD e de vinalaughing

| StrongHeart a răspuns:

Vin vremuri grele daca si ultima banca romaneasca vor sa o scoata din schema. Putem sa ne asteptam la orice.
Astia ne indeamna la anarhie.Se vrea doar dezbinare.
https://ro.sputnik.md/rezist/20180102/16469038/washington-post-romania.html

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NoName75):

Cine a indatorat tara, uai? Cine a marit salariile si pensiile si a promis si mai multe mariri in viitor, facind asta IN MINUS? Or fi astia de cacao, nu zic nu, dar nu mai pupati atit pesedeii in dos ca niste imbecili!