| IonutValeriu a întrebat:

Ok, Rusia s-a pus cu Ucraina din anumite motive, mai multe la numar.

Dar cu NATO, (inclusiv Romania, etc) ar avea motive sa se puna?

18 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt de parere ca Rusia nu o sa atace nici o tara din NATO, n-ar avea nici o sansa sa castige un asemenea razboi.

| J0B0MAT a răspuns:

Singurul motiv pentru care atacă Ucraina este că e un nebun, maniac după putere, căruia nu îi pasă nici de oamenii lui. Poate să aibă același motiv pentru a ataca orice țară. Alte motive nu există, sunt doar povești de adormit copii.
Mă gândesc serios că omul este nebun cu acte în regulă, el chiar crede că nu invadează nicio țară, nu ucide oameni și nu distruge locuințe.

| Legion7X a răspuns:

Nu. Toate Tările membre NATO ar sari în Apararea României. Putin profită acum, știe că probabil nu va sari nimeni din nato pentru Ucraina.

https://mobile.twitter.com/......0749727755

| SingleForOne a răspuns:

Pai da. Rusia isi motiveaza actiunile datorita "expansiunii" NATO.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al 3 razb mondial a inceput., va fi razboi in lume si punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altceva în afara de rozboi nici ca aveți ce discuta. De azi dimineață la știri, oriunde dai, altceva nu se discută. Pe social media ce sa mai zic, numai despre război apare. Este războiul lor, nu războiul nostru. Știu că economic nu este bine ce se întâmplă, ca vor muri oameni nevinovați, ca etc. Dar ce putem face noi? Putin mereu s-a crezut mai superior, iar acum se dă mare la Ucraina pentru nu este membra NATO. Dacă o racheta de-a sa ar atinge o tara membra NATO ( care oricum nu se va întâmpla pentru că avem scuturi anti rachetă - cred ca toate tarile au) atunci din Rusia ar rămâne numai fum.
Iar noi dacă nu eram în NATO, eram de mult luați la bani mărunți de Putin. De mult l-a mâncat pe mr. Putin, s-a legat și de România, dorea război. Asta acum vreo 2 sau 3 ani, cred. Însă noi fiind în NATO, nu prea a avut ce sa facă.
După covid, acum și războaie.

Asta mai trebuia. Păcat de oamenii nevinovați care acum fug din Ucraina pentru a-și salva familiile.

| Mavni a răspuns:

Din moment ce NATO a venit sa "apere" Ucraina care nici macar membra NATO nu este, s-ar putea sa gaseasca un motiv "sa se puna".
Politica este de linistire a populatiei. Realitatea ne arata alta. Si istoria ne spune ca Rusia a mai fost singura impotriva tuturor si... a invins. Evident, eu nu doresc asta. Sa nu inteleaga unii ca eu tin cu ei. Doar ma uit in urma si ma sperii de ce pot face.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mavni):

Gogoasa,nu mai vorbi tu ma de armata, razboi si ucraina.
Taci dracu din gura ai fost cateaua unitatii acum ai pareri

| Holiday a răspuns (pentru Mavni):

"Din moment ce NATO a venit sa "apere" Ucraina..."

De fapt NATO nu apara Ucraina acum. Doar i-au sustinut intr-o oarecare masura logistic si financiar.

"Si istoria ne spune ca Rusia a mai fost singura impotriva tuturor si... a invins."

Cand?!

| Trixt3r a răspuns (pentru Holiday):

Daca intrii si te uiti pe twittter, sunt zeci de mii de Rusi care protesteaza impotriva lui Putin.

Multi sunt arestati si torturati, a scos Putin garda nationala.

La cum au evoluat lucrurile in ultimul timp, este posibil ca Putin sa fie mancat de proprii lui oameni foarte curand.

| Holiday a răspuns (pentru Trixt3r):

Nu "poporul" il va da jos pe Putin. Pana nu le ies pe nas oligarhilor rusi sanctiunile, nu se va putea schimba ceva. Doar aia il pot lucra de la interior, din Rusia. Aia au instrumentele necesare.

| Trixt3r a răspuns (pentru Holiday):

Https://twitter.com/search?q=Russian%20protests&src=typed_query

Acum garda nationala a lui Putin vaneaza oamenii din domeniul culturii care au criticat comunismul lui putin.

https://twitter.com/search?q=Russian%20protests&src=typed_query
https://twitter.com/maxseddon

Lumea se revolta. Cu cat tortureaza mai multi, cu atat intoarce mai multi impotriva lui.

| Holiday a răspuns (pentru Trixt3r):

Sistemul politic sovietic a ucis milioane de oameni pana acum, nu se va da inapoi acum sa ucida/aresteze cateva mii/zeci de mii, daca e nevoie. Schimbarea trebuie girata de la nivel inalt pentru a se intampla. E drept, suprapusa si pe nemultumirea populara.

| Mavni a răspuns (pentru Holiday):

A, inca nu ai studiat istoria! Vei afla.
Dar iata ca intre timp am aflat si asta: https://www.businessmagazin.ro/......e-20387821

| Holiday a răspuns (pentru Mavni):

Deci:
1. Americanii vor sa vanda gaze Europei
2. Putin vrea si el sa vanda gaze Europei
3. Putin ataca Ucraina, desi stia, fusese informat, ca va primi sanctiuni, inclusiv referitoare la exportul de gaze.
4.(Concluzie): Putin face jocurile americanilor

Cam asta vrei tu sa spui.laughing

| Mavni a răspuns (pentru Holiday):

Eu NU am vrut sa spun asta. Dar, mai stii?

| scp3008 a răspuns:

Categoric NU, Conflictul este unul local Rusia nu are nici un interes la noi. Si chiar daca ar vrea nu poate datorita faptului ca suntem membru Nato -si asta spune tot.
Pe noi ne va lovi in schimb ceva la fel de teribil :Un val de scumpiri

| ShadowMirror45 a răspuns:

Eu zic ca Rusia n-are sanse sa bata toate tariile din nato, e clar. Nu cred ca s-ar pune el cu atatea tari.