| FreddieM a întrebat:

Opinii Nicușor Dan președinte?
Cheers

9 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Tată, in opinia mea nu s-ar descurca, nu-l văd ca pe un lider care poate face față la o responsabilitate așa de mare, din câte observ, majoritatea bucureștenilor nu sunt mulțumiți de conducerea sa ca primar, darămite de președinte.

| Larisa6012 a răspuns:

Nu îl vad pe el ca președinte în schimb o vad pe Domana Elena Lasconi președintă

| LisaJulie a răspuns:

Nu prea știu ce sa zic, pe de o parte un matematician este inteligent, dar pe de alta parte am avut și un profesor se fizica președinte și nu a fost chiar cu ma așteptam

| Seba2013 a răspuns:

Nu merita ca pare sarac. Are impresia ca Romania nu stie ce vrea si este echivocata. Timpul lui perfect este cand merge in Franta nu cand sta in Romania. Nu cauta timpuri perfecte pentru Romania ci cum sa acopere furtul cat mai bine. Cand se loveste timpul Frantei cu timpul Romaniei tot timpul o sa arbitreze pro Franta. Romania are o Putere care face proiecte de Legi. Deci stie cum merge nu cum afirma el.

Din cauza lor Romania nu mai respecta Constitutia si a cazut in Dictatura.

| KovacsB a răspuns (pentru Larisa6012):

Presedinta la vreo scara de bloc prin Campulung.

| Larisa6012 a răspuns (pentru KovacsB):

Doamna Lasconi luptă în continuare pentru o Românie cu un viitor mai bun, iubește țara și poporul român dar unii din voi nu vedeți asta

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar putea sa fie sau sa nu fie bun.
Trebuie sa avem in vedere ca functia de primar este mult diferita de cea de presedinte, raportat la atributiile si drepturile celor doua functii.

| gabicoo a răspuns:

Voi vota în turul doi oricare dintre candidații (în afară de Funeriu) care garantează continuarea parcursului european și euroatlantic al României. Deci Nicușor Dan este unul dintre candidații pe care probabil îi vota în turul doi dacă pică în competiție cu un reptilian sau filorus. Referitor la Funeriu prefer să votez o maimuță decât pe acest individ.

| Kufu95 a răspuns:

Eu mă bucur că participă, mi se pare un om inteligent și cu o viziune spre Vest.