Pana nu este "legal", niciunul.ma uimeste faptul ca acum in timpurile astea romanii nu vor sa accepte celelalte orientari sexuale.
Gay-i din Romania au drepturi si libertati mai mult decat suficiente dupa parerea mea...Atata timp cat isi permit sa se afiseze in public la parada gay, imbracati sumar si sarutandu-se pe strada( e valabil si pentru lesbiene) consider ca este deja prea mult...
Cat despre dreptul de a infia copii, de a se casatori legal si de a se manifesta in public, nici nu poate fi vorba despre asa ceva.
Poporul roman este un popor crestin, iar crestinismul nu accepta homosexualitatea, asa cum nu accepta nici avortul.
Imi pare rau ca pe TPU.ro, principalul subiect in ultimul timp a devenit comunitatea Gay. Barbatii au fost creati pentru a iubi femeile, nu alti barbati!
Oamenii au fost facuti sa se iubeasca intre ei indiferent de rasa, religie sau sex. daca nu suntem de acord cu anumite relatii asta nu inseamna ca trebuie sa excludem anumite categorii de oameni. eu nu stiu ce drepturi au homosexualii in romania, dar parerea mea este ca trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca oricare dintre noi.asa cum guvernul stie sa ceara impozite homosexualilor tot asa trebuie sa le creeze conditii de viata normale.
Momentan ei nu au nici un drept si nu este corect ca pana la urma si ei fac parte din comunitate si fiecare persoana este libera sa-si aleaga religia si implicit si orientarea sexuala. Si ei platesc aceleasi taxe ca si restul cetatenilor deci ar trebui sa aiba si ei aceleasi drepturi nu sa fie marginalizati pentru ca au o alta orientare sexuala.
LanguageMaster întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: