| speşăl a întrebat:

Pana la urma cum a ramas cu ACTA? Stie cineva ultimile stiri despre acest tratat?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va fi adoptat de Romania, stai linistit

| UNcopac a răspuns:

ACTA va fi sub o alta denumire in vietile noastre happy... nu vezi ca acum este legal sa iti asculte telefonul etc (Va sfatuiesc prieteneste pe toti care sunt obsedati de facebook si chek inuri la greu so mai rareasca)winking

| William a răspuns (pentru UNcopac):

De ce? Ce pot sa afle de pe facebook, cum ne cheama si ce muzica ascultam?

| anonim_4396 a răspuns (pentru William):

Prin intermediul facebook pot avea acces la multe informatii, nu doar la cele postate de tine, mai studiaza si o sa afli

| speşăl explică (pentru UNcopac):

laughing corect.sad.dar totusi nu cred ca ar fi o problema asta..nu planuiesc sa dau un atac de stat si sunt atatea conversatii simultan incat nu stiu cum ar putea fi atenti la toate.

| speşăl explică (pentru William):

Cum arati, cu cine si ce vorbesti, ce prieteni ai, unde stai, si tot ce zici tu despre tine. Dar de acord cu tine daca ai ceva de ascuns nu spui pe facebook nici macar in conversatie pe chat

| pYv a răspuns (pentru speşăl):

Cred ca se referea ca esti un urmas a lui Saddam Hussein si iti vede ce vorbesti tu pe Facebook."ce planuri ai, sa propui un atac, sa te spanzuri eu stiu ce vrei sa facilaughing dar "smecheria" asta e de mult...crezi ca aia care umbla cu droguri, arme, carne vie vb la telefon sau pe Fb ca "ba hai sa facem si noi azi in Bucuresti o tranzactie de 500euro cu 1 kg de coca oh go on! asta e demult...pe net si nu, numai suntem supravecheati prin multe mijloace nu, numai telefon sau fb.Mai sunt si alte retele de socializare sau moduriwinking

| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce sa studiez, nu imi zici tu?

| speşăl explică:

Mai nou poti sa raspunzi anonim?

Întrebări similare