Alocatia copilului nu este pentru plata curentului!
Alocatia copilului este ca un mic ajutor pentru parinte ca sa-i cumpere copilului carti, aciete, tenisi sau ce mai are el nevoie.
Nu mai raporta alocatia romaneasca la preturile europene, fiindca totul in Romania se plateste in leis i tu traiesti si priemsti alocatia in Romania.
Nu face sens ce vrei tu sa spui cu factura de curent si alocatia copiilor, ca nu de aia se plateste alocatie parintilor, pentru copii!
Dorinele, lasa problema asta adultilor, daca nu te pricepi si nu intelegi mare lucru.
Daca mintea ta, care sta in colturile capului tau rotund, nu poate inmagazina informatii si sa analizeze corect aceste ucruri, iti propun sa te duci cu el (capul) la curatat.
Atata prostie debitata de un adolescent inca nu am intalnit.
Tu esti mai destept decat acei care organizeaza si conduc sistemul?
Alocatia se accorda parintilor sau tutorilor legali pentru a ajuta cu costurile de crestere si scolarizare pentru copii: mancare, haine, transport, rechizite, etc. Daca unii parinti decid sa lase copii sa isi ia alocatia ca bani de buzunar e alegerea lor dar nu sunt obligati sa o faca nici in Romania, nici in Italia. Parintii mei au pus toti acei bani de o parte si i-am folosit cand am devrnit majora pentru facultate, vacante si excursii, chirie, etc.
Si nu orice famile are 2 salarii medii pe economie care le intra in casa in ficeare luna si atunci banii de alocatie pot chiar sa fie folositori.
Pana la urma nu ai inteles ca alocatia aia nu acopera pretul tigarilor si al drogurilor?
Nu compara copiii din Romania cu cei din alte tari. Acolo ei folosesc banii pentru educatie.
Apoi, alte tari sunt bogate, au de unde plati. Romania, de unde? Nu producem nimic, traim doar din imprumuturi.
Deci iti e sortit sa ajungi inginer in salubritate?
Vorbesti prostii!
Unde au loc de munca asigurat la 18 ani? Tu te trezesti in Romania dinainte de 1989.
Eu aveam alocatie de 40 de lei Si nici aia nu mi-o dadeau parintii Si nu stiu unde ai vauzt tu salariu NET de 3500 lei in Romania. In vise?
Bine dar nu e vorba de acum 20 de ani ci acu 5 ani XD