| Jancsiiiiiiii a întrebat:

Parintii mei incep sa doreasca sa divorceze, pot alege sa nu raman cu nici unul din ei?
Care stie sigur drepturile rog serios un raspuns si articol potrivit acestei probleme.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Daca esti major da. Dar din moment ce esti pus sa alegi e clar ca nu. Doar daca poti demonstra abuzuri poate prelua alta ruda tutela sau ajungi la orfelinat.

| Jancsiiiiiiii explică (pentru Wr3nch):

In regula, multumesc frumos.

| Jancsiiiiiiii explică (pentru Wr3nch):

Am si o sora in varsta de 14 ani, in cel mai rau caz daca nu stie nici ea pe cine sa aleaga pot sa o iau eu sau?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca esti minor (sub 18 ani)...
Daca alegi sa nu ramai cu nici unul din parinti, vei fii dus intr-un Camin de Copii (orfelinat) unde vei trai pana la 18 ani, inchis si sub supravegherea pedagogilor si profesorilor, traind alatuir de alti copii fara parinti sau abandonati, impartind cu ei acelasi dormitor, cantina, mancare si haine.
Asta doresti?
Fiindca nu exista independenta acolo, fiind tinut inchis intr-o curte fara dragoste parinteasca si fara drept sa iesi, sa te bucuri de ceea ce ai acum.

| sierra1 a răspuns:

Câți anișori ai Jancsiiiiiiii?

| Jancsiiiiiiii explică (pentru sierra1):

Salutare,cati de ani mai bine zis happy, am 20 de ani.

| sierra1 a răspuns (pentru Jancsiiiiiiii):

"pot alege sa nu raman cu nici unul din ei?"

de vreo doi ani poți să alegi ce vrei (dar tu știai deja asta)

| Catrice a răspuns:

Da,strada te așteaptă.

| Frank51 a răspuns:

Dacă ai peste 18 ani poți, și mai poți să iei și minunata pensie alimentară dacă îți continui studiile happy

| Jancsiiiiiiii explică (pentru Frank51):

Mda,nu mai am studii dar multumesc frumos pentru raspuns

| Zuzu1991 a răspuns:

"pot alege sa nu raman cu nici unul din ei"
3 solutii:
1. esti adult, bye bye, nu mai au nici un cuvant de spus
2. esti abuzat, urlii la protectia copilului si te iau in sistem, e frumos acolo, alti copii se poarta foarte frumos cu tine, iti intind covorul rosu si iti dau sare si paine... asta, te "servesc" cu BULLY LA GREU
3. ii convingi sa te dea spre adoptie... cuiva

da, iti dai seama ca jumatate din raspunsul de mai sus e katerinka, TOTUSI, un raspuns REAL FOLOSITOR, da telefon aici:

http://www.telefonulcopilului.ro/

e cel mai bun lucru pe care il poti face... SINCER!

| Jancsiiiiiiii explică (pentru Zuzu1991):

Am inteles, multumesc frumos de raspuns.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Jancsiiiiiiii):

Cu placere, succes