| Christina a întrebat:

Pe 8 martie am avut un accident, eu stationam regulamentar si o persoana a intrat in mine.Astazi am aflat ca dosarul a intrat la frauda(adica eu m-am inteles cu persoana accea sa fac accidentstraight face). Masina nu este trecuta pe numele meu, am cumparat-o de la o persoana care ulterior a decedat. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu inteleg de ce a fost incadrat asa, cumva ai avut tu ori celalat antecedente in acest sens? Sunteti cumva amici? Frauda va trebui sa fie dovedita, nu este destul sa fie afirmata. Nu vad cum ar putea fi dovedita daca voi o negati, ce dovezi au in acest sens? Sunt multe semne de intrebare si nimeni dintre noi nu o sa poata sa dea un raspuns concret. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un avocat, care poate vedea dosarul. Numai bine!

8 răspunsuri:
| VooDau a răspuns:

Uite un sfat nu stiu daca e bun nu prea ma pricep pentru ca nu am peste 18 ani dar ai putea sa angajezi un avocat, iar el va sti ce sa fac in acest caz...

| danyfear a răspuns:

Eu zic sa te inregistrezi pe acest site
si acolo sunt multi avocati care stiu ce sa-ti spuna
http://www.avocatnet.ro/

| rzvconnect a răspuns:

Cineva din familia decedatului trebuie sa faca succesiunea cu toate bunurile incluzand si masina.Apoi masina ajunta pe numele fiului de exemplu si faci actele cu el. Apoi masina e a ta, si incearca sa dovedesti ca nu te-ai inteles cu ala. Daia e bine sa ai Casco!

| Christina explică:

Femeia care m-a lovit are la Carpatica asigurarea crying si am inteles ca nu despagubeste astia nimic.

| Christina explică:

Este primul meu accident,nici eu nu stiu de ce am dosarul la frauda. Femeia care a intrat in mine are asigurare la Carpatica, dau telefoane, dar nimeni nu primeste niciun raspuns.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Christina, daca are asigurare la Carpatica, o sa iei banii la Sfantul Asteapta. Nu te lasa intimidata, du-te la ei si fa circ.

| Christina explică:

Eu am de la sotia decedatului o hartie de la notar care imi da dreptul sa raspund de masina,dar cineva mi-a spus ca sa nu merg sa fac circ, pentru ca se pot lega de faptul ca nu sunt eu proprietara autoturismului.Dar, cred ca am sa vorbesc cu un avocat si am sa-i dau in judecata pentru faptul ca nu ma pot folosi de bunul meu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce dovezi sunt la dosar că ai comis o fraudă?
Este o speță destul de încâlcită! Există martori, expertiza tehnică a mașinii, etc?
Pa, pa.