Presedinte cred ca Iohannis.
Parlamentul nu e nevoie sa fie dizolvat. Actualul legislativ trebuie sa-si duca mandatul până la capat.
Puterea in România nu trebuie sa se concentreze doar într-o singura directie dreapta sau stânga.
Avem exemple de trista amintire guvernarile Iliescu-Vacaroiu, Iliescu-Nastase si Basescu-Boc.
Presedintele trebuie sa fie de dreapta iar guvernul de stânga ( fara Dragnea evident )
De ce sa fie guvernul de stinga? GUvernul trebuie sa fie COMPETENT. Ca e dreapta, ca e stinga, nu conteaza. COMPETENT. Vezi tehnocratii, de exemplu. Aia aveau ce cauta la guvernare. Debilii astia nici sireturile nu si le pot lega.
Pe Iohannis, nu vad o alta varianta decenta in acest moment. Cat despre duzolvarea parlamentului, ce rost are? Psd e sus in sondaje
Referendum de dizolvare pentru ce? Nu as vota la asa ceva deloc, e o mizerie. Ce trebuie aprobat pe repede-inainte, dar desigur ca nu se va face, e punctul 8 extins al proclamatiei de la Timisoara (extins asupra urmasilor, desigur) si interzicerea penalilor in functii publice/de administratie.
Daca ai de ales intre ciuma rosie si Iohannis, ce faci? In alta ordine de idei, CE PUTEA SA FACA neamtul, legal si constitutional si nu a facut?
Nu am fost niciodata la vot
am o varsta... si au fost multe voturi pe care le-am lipsit
dar, dupa ce s-a intamplat in tara in ultima vreme
O SA MA DUC DE FIECARE DATA LA VOT
si o sa votez
CU ORICINE NU E PSD!
de ce? daaaaaa, toti fura, dar macar... POATE
CEILALTI NU ISI BAT SI JOC!
In momentul de fata nu exista nici un conducator patriot pe care eu l-as vota.
Iar dizolvarea parlamentului este ca si cum ai schimba si ai pune in locul lor zeama de varza...
Patriotismul asta e subiectiv. Patriotismul merge pana la un punct, punctul in care trebuie sa conduci tara constitutional sa sa iti respecti statutul functiei.
Da asa este, dar din pacate nici un om politic nu este asa.
Ca promite ei marea si sarea asta e alta branza