anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine vedeti in locul lui Basescu, in functia de presedinte al tarii, deoarece se afla la al doilea si ultimul sau mandat. Acum, in momentul asta, ce figura de pe scena politica vi se pare suficient de potenta sa-i ia locul?

16 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pana urmatorul presedinte nu va depune juramantul nu cred ca Basescu este la ultimul mandat. Si mi-e frica si atunci sa nu invete de la Putin.
PDL si partidul independentilor nu exista, ei sunt doar o anexa a lui Basescu. Oricine ar candida din partea lor are sanse minime de reusita, de aceea sper ca opozitia sa isi construiasca pana atunci un candidat suficient de puternic. Desi eu mi-as dori un independent neimplicat politic, daca se poate chiar un diplomat de cariera. Sau poate o reeditare a solutiei 1866, desi nu stiu cine si-ar mai baga nasul in mizeria in care ne aflam.

| Flav a răspuns:

Sincer? Pe nimeni. Si spun asta cand ma uit pe toate partidele politice. Imi plac unii, dar stiu ca n-au abilitatile si experienta necesara pentru un post atat de important. Chiar sunt curios ce candidati vom avea la urmatoarele alegeri. As miza pe-un Boureanu de la Pd-l ( Boc n-are nicio sansa, Blaga nici el nu e vazut bine ), de la Psd pe nimeni ( imi placea de Diaconescu inainte, atat ) iar de la Pnl va fi Crin bineinteles. Dar va ramane vesnicul Crin al partidului in continuare.
Celelalte partide n-au nicio sansa.

April
| April a răspuns:

Mihai Razvan Ungureanu.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Crin Antonescu.

| gabriela a răspuns:

Mihai Razvan Ungureanu!

| thealchemist a răspuns:

Depinde de situatia din 2014. e prea devreme acum, probabil cineva fara personalitate care va putea fi manipulat din spatele scenei, gen Boc sau "micul Titulescu".

| matchpoint a răspuns:

Ponta

| nuku a răspuns:

Sa ajungem noi in 2014 cu bine si sa fim mai atenti ce votam!
totul sa fie legat de cine e in parlament altfel iar ajungem cu unii hais si altii cea

| Elena1234456 a răspuns:

Nu cred ca exista politician "potent", pentru ca au demonstrat de nenumarate ori ca sunt la fel.Am o vaga banuiala ca Udrea v-a candida pentru urmatorul mandat happy.

| ceco a răspuns:

Vadim... e cel mai bunlaughing

| Johanna_9281 a răspuns:

Mircea Geoana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Carismatica, adica? O figura carismatica sau chiar potenta...va trebui sa fie o femeie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CaTy: iarta-ma ca te copiez, insa..."daca castigi" alegerile, ma angajezi consilier pe teme de Limba Romana?
Daca platesti bine, presesinte al LIMBII ROMANE te fac!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crin Antonescu. In rest...nu are cine.

| Roberta00 a răspuns:

Pe ala care a fost inaintea lu basescu

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Pe mine ma vad in locul lu'Base.Sa vedeti ce tara super COOL o s avem daca o sa fiu eu presedintebatting eyelashes...Ma votati daca candidez?