| BitchInRedDress a întrebat:

Pe cine veti vota ca președinte? Daca iese gavrila aia ne-am dus de tot pe râpă. Vom fi gunoiul Europei cu o femeie care nici sa vorbeasca nu stie. De crin Antonescu ce ziceti?

6 răspunsuri:
| ioan18 a răspuns:

Crin Antonescu nu prea dă semne de viață))

| LisaJulie a răspuns:

Nu stiu de unde crezi tu ca acea femeie ar avea vreo sansa, pana acum cateva luni nimeni nu a auzit de ea! Nicusor Dan are sanse si Crin Antonescu va fi votat de multi nostalgici

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pana la primul tur ma mai gandesc si apoi si la turul doi, inca nu este prea clar candidatii ce vor ajunge in turul doi.
Si Gavrila nu are sanse de turul doi.
Crin Antonescu s-ar putea sa ajunga, mai ales daca va fi votat de toate partidele care au declarat ca il sprijina.

| gabicoo a răspuns:

Nu e important dacă este femeie sau bărbat ci ideile pe care le propagă. Eu am mai votat o femeie - pe Veorica în 2019 și nu cred că am greșit.

Despre Antonescu - cred că îl voi vota în primul tur. Sondajele nu îi sunt favorabile și îi dau în turul doi pe Simion și Nicușor Dan cu victoria finală a lui Nicușor. Dar după rezultatele alegerilor din noiembrie 2024 sondajele nu mai pot fi luate în considerare.
Cert este că în turul doi voi vota un proeuropean.

| NLS a răspuns:

Inca nu stiu exact, sunt putin indecis.
Insa clar nu voi vota apa vie si energie din/prin piramide.

Mie imi place Bolojan, dar pentru prim-ministru.
Pentru presedinte avem nevoie de cineva ce impune respect, si e carismatic (mai exact, cu priza la public) in acelasi timp.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe Nicușor. Avem alta varianta?