| Adi1987 a întrebat:

Pe OLX mai pun anunturi sa vand cate ceva sau mai cumpar si cateodata primesc niste mesaje de pe niste conturi fake pe olx si dupa nume se vad ca sunt fake si cand sa apas pe acel nume sa ma uit pe contul respectiv nici macar nu merge sa apas nu se intampla nimic si imi trimit linkuri false ceva gen imi cere sa introduc datele cardului ca sa platesc, prima data am muscat-o si am pierdut 100 de lei dar inca odata nu o mai musc nici nu pot sa imi dau seama daca chiar sunt persoane reale sau sunt roboti, daca ii intreb din ce oras sunt nu răspund intr-o seara mi-a trimis mesaj unu "Ali" si imi scria cu Hello, cu ă, ț, ș la fel cand apas pe nume nu se intampla nimic nu ma pot uita pe contul lui, il intreb daca este persoana reala sau robot si mi-a raspuns "Și dacă nu-s robot?" "Pa? ", "Nu aud", i-am mai zis sa imi trimita mesaj pe Whatsapp si cica nu poate ca cica ii fur bani de pe card daca il intreb cati ani are sau daca este barbat sau femeie nu raspunde la întrebări m-a facut si pedofil oricum pe un cont de olx adevarat daca apesi pe nume te poti uita pe el la anunturi, ce tepari sunt astia de unde apar?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acele conturi trebuie raportate la OLX - Contact!

| Simpatic a răspuns:

1. nu la toate conturile daca apesi pe numele de profil ai sa vezi anunturi, unii pur si simplu nu au nimic ca si anunt!

da, sunt foarte multi tepari!

cand mai observi dubiosi de acestia foloseste butonul "raporteaza si blocheaza" aceasta functie ii raporteaza catre olx si ii blocheaza pentru contul tau astfel ca nu mai pot deranja!

atentie daca ai numarul de telefon in anunturi, te vor contacta unii doar prin whatsapp, la fel majoritatea scammeri!

| Adi1987 explică (pentru Simpatic):

Dar chiar sunt persoane reale sau roboti?

| Simpatic a răspuns (pentru Adi1987):

Boti si roboti informatici eu unul nu am intalnit pe olx, insa am intalnit persoane straine, scammeri!
cand aveam anunturi in trecut pe publi24, imi scriau o multime de scameri din afara, care mai de care mai dubiosi si cu numere de alea din tari ca abia auzi de ele, sa vezi acolo cati escroci te abordeaza happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu țeapă clasica cu luatul banilor de pe card.