| curiozitati a întrebat:

Pe sistemul de gandire al parcarii cu taxa de ce nu se face si pentru oamenii care asteapta pe cineva pe trotuar parcare cu taxa?

8 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Pentru parcarile de masini, in mod normal (nu la noi, unde 80% din locurile de "aprcare" sunt pe strada sau pe trotuar), pentru locurile de parcare se fac niste investitii serioase pentru amenajare, iar plata parcarii are rolul de e acoperi/recupera acele cheltuieli. Si daca oamenii care fac asta serios cer bani pentru parcare, de ce sa nu facem si noi o furaciune? happy

| curiozitati explică (pentru mixxjim):

Pentru acele cheltuieli se platesc impozite, taxe, roviniete. Eu vreau sa stiu de ce nu s.ar aplica si la om stationarea cu taxa cat timp pe un loc public se face pentru masini?!

| mixxjim a răspuns (pentru curiozitati):

laughing Pai daca s-a plati si pentru oameni ce te-ai mai intreba tu acum? Nu mai insista, ca cine stie cine vede si le dai vreo idee, ca asta a mai ramas sa taxeze...

| 0rlando a răspuns:

Mă, tu ești neam cu Udrea și Cocoș, sau care-i treaba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu încă mai aştept să pună o taxă şi pentru aerul respirat şi numărul de bătăi ale inimii pe minut.

| Korman a răspuns:

Asta deja ar fi o tampenie(imi cer scuze pentru acest cuvant dar altul nu am gasit)desi la mentalitatile oamenilor din prezent nu este o idee nerealizabila.

| curiozitati explică (pentru Korman):

Eu vreau sa demonstrez nejustificarea parcarii cu taxa si de aceea fac analogia asta. De ce sa nu se faca si la oameni? Care e diferenta?

| Korman a răspuns (pentru curiozitati):

Totusi e o intrebare buna.Dar sa ajungem sa platim ca asteptam pe cineva? Stiu ca acum se cumpara locurile de veci dar sa cumperi si locurile pe care le ocupi in viata?