De fapt tu vrei o declaratie de gazduire, nu o procura, pe care trebuie s-o dea proprietarul, asa ca el trebuie sa mearga la un notar public ca s-o dea si atunci nu trebuie sa mearga cu tine pentru viza de resedinta.
Va trebui sa se invoiasca, nu tine mult sa dea acea declaratie, mai ales daca faci o programare, o obtii in maximum 15 minute.
Pentru a obtine viza de resedinta (flotant) nu ai nevoie de nici o procura, doar de contractul de inchiriere si actul de identitate (CI sau BI).
In orice caz pentru procura ai nevoie doar de actul tau de identitate si actul de identitate al celui pe care il imputernicesti (daca tu dai procura) si invers daca altul iti da tie procura.
Eu sper să nu fie nevoie să vină și propritarul locuninței unde stau, pentru că el are un job full-time, de 12 ore pe zi, cu destul de multe responsabilități și nu are liber decât sâmbăta și duminica, adică fix când la notari și evidența populației este liber și închis. PS: La proprietar nu stau cu chirie, e o rudă.
De fapt tu vrei o declaratie de gazduire, nu o procura, pe care trebuie s-o dea proprietarul, asa ca el trebuie sa mearga la un notar public ca s-o dea si atunci nu trebuie sa mearga cu tine pentru viza de resedinta.
Va trebui sa se invoiasca, nu tine mult sa dea acea declaratie, mai ales daca faci o programare, o obtii in maximum 15 minute.
Buna.Intrebi in calitate de student?
Daca e asa, eu stiam ca e suficient sa dai buletinul la evidenta populatiei unde vor pune o eticheta pe spate cu datele tale.
Daca nu, my bad.
Nu sunt student, momentan nu am un job stabil și am nevoie de viză de flotant pentru a obține ajutor de șomaj, până reușesc să mă pun pe picioare ca să zic așa.
Un notar bun este in statie la alex mladinovici, o statie inainte de cultural.
anonim_4396 întreabă: