| Flavianadx a întrebat:

Pentru anti-vaccinisti: Daca ati avea de ales intre vaccin si: locul preferat unde mancati, Mc, restaurant, shaormerie, cafenea, noptile in club, concerte, spectacole, malluri, zicem ca s-ar interzice accesul la toate astea celor care nu au vaccinul facut, e ati face - ati ceda si v-ati vaccina?

Apropo situatia nu e fictiva... presedintele Frantei dorea sa bage restrictiile astea si lumea a iesit in strada masiv.

35 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Frisoane si altele de genul nu sunt mare fis. Buba e cand te trezesti cu cheaguri de sange prin plamini si/sau inima si ai sanse majore sa crapi...

| RAY a răspuns (pentru Flavianadx):

Dacă nu ai fii înțeles nu dateai eronat și nefolositor

| gemeni6226 a răspuns:

Vad ca aici raspund in majoritate cei care s-au vaccinat.Eu mai bine nu m-as duce nicaieri ca nici asa nu m-am dus din cele enumerate mai sus doar la mall iar concerte spectacole si asa se tin deocamdata in aer liber, iar daca nu o sa am acces aia e si asa singura nimic nu are farmec. Am fost eu si in tari straine mai multi ani in urma si nu m-am simtit bine deloc singura toate au fost frumoase dar fara nici un farmec singura.Nu cred ca mi-ar lipsi nici mall ul in mod deosebit.Dar in rest familia mea(copiii, frate-meu soacra cumnatele cumnatii) s-a vaccinat.Si in plus degeaba s-au vaccinat ca o sa trebuiasca sa se mai vaccineze a treia a patra si a cine stie cita oara ca mereu precum vad apar tulpini noi.Nu multumesc.Si la servici oamenii se impart in doua tabere care s-au vaccinat si care nu.Eu cred ca e dreptul fiecaruia sa decida ce vrea.

| mont a răspuns:

Grea decizie insa cel putin in prima faza tot nu m-as vaccina.

| Goete a răspuns:

Adica tu insati spui ca e nevoie de VACCIN pentru a avea LIBERTATE.
Te-ai intrebat de ce e gestionat totul de Politicieni, nu de Sanatate?