| ImpulsGamingRo a întrebat:

Pentru cine este minor, si a calatorit cu WIZZ AIR inapoi in Romania, se cer acte la imbarcarea in avion in afara de buletin? Mersi.

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Retin ca ai mai pus aceasta intrebare si ti-am raspuns.
La intoarcerea in Romania minorul de peste 14 ani poate calatori singur, daca are carte de identitate sau pasaport.

| ImpulsGamingRo explică (pentru Ioandelasal):

Indiferent de mijlocul de transport.Fie el prin aer sau pe pamant.Nu pot sa existe reguli suplimentare de la Wizz Air, ce nu au legatura cu politia de frontiera.

| darrio2007 a răspuns:

Insotit de un adult si cu procura semnata de ambii parinti precum ca ai fost incredintat acelei persoane.

| mont a răspuns:

La intoarcerea in tara, fiind vorba de un cetatean roman ma gandesc nu ar trebui sa fie nevoie de procura. Insa minor peste 14 ani ma gandesc, si cu carte de identitate la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca minorul este singur sau insotit, daca este insotit de catre un adult nu, dar daca este singur i se va cere procura de la notariat

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Minorul trebuie sa fie insotit INTOTDEAUNA, daca nu stiai.Cu procura.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Afla ca eu sunt minora si am zburat co avionul singura, fara insotitor, am fost in grija insotitorilor de bord!

Daca ai fost de la Bucuresti la Dolhasca, merge.

Frate, nu stiu ce dracu te mai contrazici cand eu am calatorit, du.te tu personal la notariat si intreaba sa vezi ca se poate

P.s la Dolhasca poate te.ai nascut tu

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

One more p.s, am fost Bucuresti-bergamo (Italia)

Am trimis baiatul la maica-sa(fosta)in Italia.Asa ca nu vorbesc tampenii.

Si eu de ce as vorbi, daca a fost cu wizzair da, poate pentru ca aceasta companie nu asigura astfel de servicii, dar eum am fost cu blueair SINGURA!

Ok,ok! O seara buna!