Este posibil, depinde de stadiul bolii si cat de afectate sunt coloana si articulatiile soldurilor. Intreaba-l pe medicul reumatolog care te are in grija si el va sti daca e cazul. El va trebui sa-ti completeze primul o fisa cu care sa incepi demersurile.
Brigaela ti-a dat raspunsul potrivit. Daca gradul de mobilitate a-l coloanei vertebrale si al soldurilor este scazut, medicul care te trateaza- medicul reumatolog-, stie daca te poti sau nu incadra in grad de invaliditate. El trebuie sa faca propunerea care urmeaza a fi aprobata ulterior de Comisia de expertiza medicala.
Multa sanatate si succes.
E f greu normal aceasta boala nu este pe lista bolilor pentru pensionare medicala sp asta pentru ca eu m am pensionat medical acum 6 luni am 51 de ani 30 de ani verchime dar pe alt diagnostic si printre alte boli am si pb cu coloana m au trimis la expertiza la buc si mi au taiat aceasta boala[pb] cu coloana mi au sp ca nu intra la dosar aceste afectiuni. totusi intreaba dar drumul e ffffffffffff lung pina la finalizarea dosarului pentru pensie. iti trebuiesc cel putin 3 internari la intervale de cel putin 2 luni si apoi daca medicul care te trateaza iti face fisa cu tot ce trebuie ...si apoi dosarul daca se aproba la comisie e ok numai sa nu te trimita la expertiza ca e vai de tine. eu am stat 10 zile la buc si m au trecut prin toate filtrele si abia mi au aprobat se face comisie de 6 medici si daca toti iti dau acceptul e ok daca nu .ca acolo nu merge cu daru cum se practica peste tot este f drastic la institutul de expertiza PANDURI iti urez succes mai vb
MineIsLikeABridge întreabă: