Doar contractul de vanzare cumparare, nu sunt necesare restul.
La noi in oras se merge la buletine doar pe baza de programare, programarea eu am facut-o online pe site-ul de evidenta a populatiei din orasul meu.
Este nevoie doar de copia contractului de vanzare-cumparare, autentificat de notarul public. Nu este necesar extrasul de CF cu intabularea pe tine (daca tu esti proprietarul) sau pe proprietarul care te primeste in spatiu.
Exact asta voiam sa aflu.
Multumesc!
Bun. Si la mine e cu programare. Sper doar sa se respecte.
Multumesc pentru fundita.
Cand eu am mers, programarile erau respectate. Am intrat la ora si minutele programate, si tot procesul in sine nu a durat 10 minute.
Asa e bine si civilizat, cu programare.
Doar contractul de vanzare cumparare, nu sunt necesare restul.
La noi in oras se merge la buletine doar pe baza de programare, programarea eu am facut-o online pe site-ul de evidenta a populatiei din orasul meu.
Poftim, luat de pe site-ul de Evidenta Populatiei din judetul meu:
DOCUMENTE NECESARE:
cererea pentru eliberarea actului de identitate; - ANEXA 11 (LISTATĂ FAŢĂ VERSO) OBS : cererea poate fi solicitată şi de la ghişeul de informaţii al SEP sau poate fi găsită în holul de aşteptare
actul de identitate şi cartea de alegător, după caz;
certificatul de naştere, original şi copie;
certificatul de căsătorie, original şi copie;
certificatul/hotărârea de divorţ, inclusiv convenţia referitoare la copii, dacă este cazul după caz, original şi copie;
certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, original şi copie;
documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu Acte care fac dovada adresei de domiciliu original şi copie;
chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate Taxe
Deci daca nu esti casatorit / divortat / nu ai copii, duci doar cartea de identitate pe care o ai pana in prezent, copie certificat de nastere; chitanta taxei achitate pentru noul buletin (pe care il platesti acolo la un ghiseu anume pentru asta) si copia si originalul documentului de vanzare - cumparare a proprietatii.
Daca nu esti tu proprietarul locuintei pe care ai domiciliul, cred ca trebuie sa te prezinti cu proprietarul si sa isi aduca si el buletinul, copie buletin si copia certificatului s-au de nastere pe langa copia si originalul documentului de vanzare - cumparare.
Eu asa am procedat vara anterioara cu ruda mea pe care mi-am facut buletinul.
Buna. Actele necesare le-am gasit si eu. Nu am intrebat chiar asa ignorant. Ce intrebam eu era daca trebuie copii xerox dupa contractul vanzare-cumparare COMPLET (adica si partea cu cadastrul) pentru ca mie, personal, mi se par prea multe foi. Dar o sa le fac daca trebuie, asta e.
Nu e pe numele meu, deci voi avea insotitor. Ca si el trebuie sa faca copii la actele sale chiar nu stiam/am gasit, credeam ca e de ajuns buletinul.
Eu știu că ai nevoie de copii și original
Pot telefona maine pe ruda mea de dimineata sa intreb despre copia documentului de vanzare - cumparare daca doresti.
Daca esti draguta si nu te deranjeaza, sigur.
Dupa cum am zis, nu e neaparat o problema, doar ca mi se par prea multa foi, deci risipa de hartie si de bani.
O seara linistita!
Inteleg. Te anunt maine.
Noapte minunata!
Dacă aveai contract de închiriere cu statul și avea vreo 10 pagini contractul făceai copie doar după prima pagină.
Dacă ai acte pe care nu vrei să le vadă nimeni, nici poliția faci buletin provizoriu pe 1 an și se trece pe el - lipsă dovadă spațiu.
A, nu e vorba de asta, doar ca nu mi se pare necesara partea cu cadastrul, cati m patrati are fiecare camera si etc. Ma gandesc ca e de ajuns partea cu adresa, semnaturile si dovada notarului, cum a zis Ioandelasal mai sus.