anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pesedeule (PSD) nu vrem grațiere nu întelegi!

21 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu sunt de acord, o lege a gratierii, bine facuta, este necesara din cand in cand, cu conditia sa fie gratiati doar cei cu pedepse mai mici si care au recuperat eventualul prejudiciu si sa nu fie gratiati cei care s-au folosit, pentru savarsirea infractiunii, de functii publice.
Si apoi nu stiu daca postarea ta aici are vreun rost.
Mai cu rost ar fi adresarea unor mesaje Guvernului, in special primului-ministru si ministrului justitiei (am scris cu litere mici intentionat) si parlamentarilor alesi in circumscriptia electorala in care stai, mai ales daca sunt de la PSD sau ALDE ori participarea la proteste.

| Pool77 a răspuns:

Bine patroane, scuze, maine o scoatem.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Protestele de acum sunt chiar stupide.
Românii au avut ocazia să schimbe asta, şi totuşi au ales tot Psd
Jalnic că din populaţia României a ieşit 40% la vot şi acum vor schimbare prin proteste când au avut totul în mâna.
Si mai e ceva jalnic, am prieteni care au votat Psd si acum se duc la proteste.
Dragnea nu răspunde azi pe TPU, caută altă soluţie.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Jalnica esti tu ca ai asemenea pareri de sclav. Da, prietenii tai au votat psd visind miere pe piine si primesc acum c*&at. E normal sa iasa la proteste.

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Deci ai votat și tu psd?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu sincer nu am mai votat la parlamentare, mi s-a parut o bataie totala de joc, cu toti oamenii de acolo, m-am saturat sa ma duc la vot, si sa vad ZERO, schimbari mai tarziu, ba din contra numai nenorociri, la ce sa ma complic ma frate, este dreptul meu sa votez "smecherii", unii ies in strada, si ei fac cum vor legile seara, imi este sila de ce se intampla actualmente in Romania, a-si vrea sa ma duc intr-o tara straina, din cauza a ceea ce se intampla aici, mult rau nu mai stau, pentru ca nu vad asa mult interes, nu se aloca bani pentru multe necesare populatiei, cresteri de tva, te miri ce legi mai baga, si ce accize la benzina/motorina si toate cele, incurajeaza bisnitarii de masini sa vanda altora masini fara sa mai dea taxa nu-s care, si pe mine ma obliga sa dau aproape de 5.5-6 lei la motorina, da-o-n colo, cu legile lor.
Stii prea bine ca la noi in tara nimic nu se va schimba, pana ce coruptia nu va fi eradicata, si oricum este mult prea tarziu pentru asta.
Se dau pe Facebook(ma uit pe al prietenei, pe al meu l-am sters deoarece mi se pare o stupizenie care iti mananca timpul), ca sa iesi la proteste si etc, din mai multe partide, pai de ce sa iesim ma, ca voi sa va schimbati legile cum vreti, sa puneti numai in beneficiul vostru toate legile, si toate amnistiile si noi sa ne scandalizam intre noi? Pai ca ce chestie, este o mare tampenie si va fi si mai mare de acum incolo.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Si normal ca si cei care au votat PSD acum sa protesteze, programul de guvernare nu a inclus modificari ale codului penali, aparerea infractorilor si oprirea luptei anticoruptie.

| Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends a răspuns (pentru suntserios):

Scuzati ca intervin, nu inteleg prima parte
Ma puteti lamuri?

"NU. 40% din cei care au iesit la vot au votat PSD nu 40% din romani ca e o mare diferenta."
avand in vedere ca prezenta la votare la nivel national a fost de 40%
deci?

| suntserios a răspuns (pentru Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends):

40% din cei care au fost la vot au votat PSD
40% din cei care au fost la vot nu inseamna 40%din romanii cu drept de vot

In Romania exista 18mil de oameni cu drept de vot
la alegeri au fost prezenti doar 7 milioane

din aia 7 milioane au votata 40% cu psd, adica vreo 3 mil.

deci doar 3 mil din totalul de 18 mil au votat cu psd

Lol, acum m-am prins
Chestia e ca nici ea nu a afirmat ca aia 40% au votat cu psd

| suntserios a răspuns (pentru Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends):

Mda, acum am citit si eu mai atent, ai dreptate

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Desigur ca nu, doar ca ii inteleg pe unii virgini intr-ale votatului care si-au spart rozeta cu ocazia asta. happy

| StefanCosmin a răspuns:

Daca pana si pe TPU apar chestii de genul... E grav, fratilor, cu protestele n o sa rezolvati nimic, doar pentru ca l ati dat jos pe Ceausescu credeti ca o sa i dati jos si pe astia? PAREREA NOASTRA NU CONTEAZA, ei vor face ce vor, asa ca daca nu va convine, plecati din tara asta, asa cum or sa faca multi, si or sa realizeze, dar mult mai tarziu, ca sunt niste dobitoci

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru StefanCosmin):

Frate îți place să fi batjocorit de penali din PSD și puii lor din pușcării casa iasă din pușcării si de data asta șmecheria cu jefuitul va fi floare la ureche de data asta va da în cap pe strada ori unde legea unde este la PSD?

| StefanCosmin a răspuns (pentru Chiru_Ionut_1979):

Da, asta vor face, lor nu le pasa de noi, OAMENI BUNI, DESCHIDETI OCHII, ne vor doar banii, nu mai e vorba de omenie de foarte mult timp

| Pool77 a răspuns (pentru StefanCosmin):

De ar fi dobitoc ala care pleaca din tara?

| StefanCosmin a răspuns (pentru Pool77):

N ar fi, ar fi chiar o miscare desteapta

| Pool77 a răspuns (pentru StefanCosmin):

Atunci am inteles eu gresit, scuza-ma.

Întrebări similare