anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pina cind naiba ne mai lasam manipulati de politicienii astia!? Pind cind naiba mai traim asa in batjocora si umilinta? Oare chiar nu ne a ajuns atatia ani? Ce legi vor mai trebui sa dea si taxe si impozite sa ne trezim la realitate? Doamne nu mi vine sa cred cat de naivi si lasi suntem De cine ne este teama de ce nu Reactionam in nici un fel Chiar ne am resemnat? Si ne place sa traim in asa umilinta chiar la noi in Tara? Helllo Mai este cineva trist si necajit in Tara Asta sau ati plecat cu totii peste hotare si ma ti lasat singur? Heeelp ajuuutooor nu mai suport pe Comunistii astia Simt ca innebunesc ca o iau razna simt ca nu mai am aer! Cind i am vazut pastia de la PDL Cum pleaca in alt partid am simtit ca fac stop cardiac! Sincer As Vrea sa Dau Statul In Judecata Vreau sa mi vand Toate Bunurile care le am Casa Masina si tot ce mai am si sa Dau Statul Roman Si Tot ce tine de guvernanti astia Care Pur si simplu Viata mea nu mai are nici un Farmec rost si nimic bun in propria Tara Romania! Ce zice ti am vreo sansa de castig! Caut Avocati Buni Vreau sa Strang niste avocati Capabili Nu stiu vreau sa ma duc mai departe si sa dau in judecata! Nu mai suport in ce umilinta traiesc pensionarii Romani Nu mai suport sa vad cum se moare in spitale! Nu mai suport sa vad cata cooruptie si furt pe fata este in tara asta! SSSSSSSSS OOOO SSSSS

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ziceai ca ...help? ai dreptate.trebuie sa merjem la vot sa ne facem ca-i votam.pe toti.infiderent,fiindca cine vrea sa ajunga in frunte nu o face sa ne creasca, ci sa ne nenoroceasca.deci,la vot fratilor si invalidati voturile, iar daca iese cineva, inseamna ca se intampla ca pe vremea lui ceasca, cand de fapt nu vota nimeni dar el iesea cu unanumitate de voturi. daca nu merge nici asa; omor tata.mana pe par si omorala la ei si fugariti din Romania asta democrata original, si mafiot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Odata la 4 ani dau nu stiu la voi sunt Alegeri anticipate si atunci chiar daca e asa rau cum spui lumea nu va vota si nu cred ca ai nevoie de judecati
Pentru ce sunt alegerile?
ALEGE LUME ca nimeni nu te poate pune sa alegi pe cine nu vrei

| Haze a răspuns:

M-am saturat si am plecat, fa si tu la fel nu te mai agita si vinde atata oricum nu rezolvi nimic