| Bucurialuisatanpunctcom a întrebat:

Planul Kalergi de care multi dintre voi ati auzit fara indoiala a inceput sa se manifeste in ritm alert in ultimii ani.
http://www.cunoastelumea.ro/......rie-video/

Este un lucru cu adevarat pozitiv ca subiectul asta este adus si in presa romaneasca. Majoritatea oamenilor care constientizeaza agenda de metizare a populatiei europene cad de asemenea de acord ca aceasta agenda are ca scop distrugerea culturala si etnica a Europei si transformarea acesteia intr-un superstat lipsit de orice identitate culturala sau etnica.

Majoritatea oamenilor cred ca metisarea populatiei este normala, fara sa ia in considerare ca pana in secolul 20, acesta era subiect tabu si respins de natiunile europene. Planul Kalergi a fost conceput undeva in anii '20 de catre o persoana jumatate evreiasca si jumatate japoneza nascuta in Austria care a scris o lucrare numita "Praktical Idealism" in care isi descria planul de distrugere culturala si etnica a Europei. De vreme ce acest individ, Richard Kalergi, a fost pionierul Uniunii Europene, viziunea sa a devenit si viziunea UE, iar in ziua de azi vedem fructele acestui arbore distructiv prin islamizarea Europei, invazia de "refugiati" care in realitate nu au nicio legatura cu niciun razboi, amestecul etnic si asa mai departe. Metisarea europenilor este rampanta in special in marile capitale si am observat exemple si in Romania de femei care se casatoresc cu persoane de alte origini fara sa fie constiente de informatiile de mai sus. Asta nu este intamplator intrucat prin intermediul propagandei sunt inradacinate in mintile oamenilor mesaje subliminale care incearca sa descrie familiile mixte cu o femeie alba si un barbat negru drept "normale".
https://www.bitchute.com/video/bN6utGHU2NDi/
(Engleza)
In Romania asta se intampla prin popularele reclame cu Cabral (si va garantez ca o sa apara si alte exemple). Desi lumea nu realizeaza, aceasta propaganda a mass-mediei are efecte asupra subconstientului uman, manipuland opinia publica dupa cum doreste cel care controleaza media.

Eu cred ca suntem obligati sa luam aminte de aceste lucruri si sa le distribuim mai departe astfel incat tot mai multi oameni sa afle adevarul. Intrebarea este, ce parere aveti? Lasand la o parte orice prejudecata religioasa si mesajele ignorante de genul "ce ai fumat si ce ai baut", care este punctul vostru obiectiv cu privire la agenda distrugerii Europei prin metisare, politici globaliste si invazia de oameni straini si rau intentionati?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În USA sunt negri de când e ea, și nu s-a înegrit. Europa este construită pe valori. Valorile nu se colorează la piele.

| Bucurialuisatanpunctcom explică (pentru sadrian46):

În USA este altă poveste cu negrii dar totuși cu un rezultat exact identic, metisarea populației. Este vorba de traficul de sclavi pe care oamenii lui Israel îl făceau în America.
https://rense.com/general69/invo.htm
Apoi, atunci când identitatea culturală și etnică îți este eliminată, despre ce valori mai putem discuta?
Răspunde-mi sincer, câți mulatri/metisi ai auzit să ajungă prea departe în viață? Toate etniile, aici includ albi, negri, indieni, asiatici și așa mai departe, toate au oferit umanității oameni de știință, autori, inventatori, în orice caz oameni care au avut o influență pozitivă asupra dezvoltării umanității. Câți oameni mixați se pot mândri cu asta? Eu am văzut multe persoane de genul ăsta și îți pot confirma că nici nu-i duce mintea prea mult și nici n-au de gând să facă ceva în privința asta.

Apoi când este vorba de dizolvarea statelor autonome, atunci poți fi sigur că este vorba și de dizolvarea trecutului cultural al acestor state. Fără cultură și trecut nu vor mai exista valori.

| Delcatty a răspuns:

Da, am auzit de plan si mi se pare verosimil. Asta ar explica si de ce sunt primiti atat de usor falsii refugiati.
Desi nu sunt contra unei relatii interrasiale, inteleg impactul pe care il va avea asupra copiilor, se vor simti confuzi, prinsi intre doua culturi diferite.

| Bucurialuisatanpunctcom explică (pentru Delcatty):

Încă nu s-au făcut studii științifice suficiente, se zice că astfel de persoane ar avea de suferit și din punct de vedere genetic, fiind mai sensibile la unele boli.