Daca te referi la Romania propriu-zisa, le-o datoram lui Cuza, Carol 1 si Ferdinand 1. Daca te referi la pamantul romanesc, le-o datoram tuturor voievozilor romani. Funda?
Aceia draga mea sunt impacati cu duhul...cum ar veni adica se odihnesc pentru eternitate, pune mana si citeste despre voievozii tarii romanesti si unirea acesteia dar nu dintr-o carte de istorie de la scoala(ca alea-s mari porcarii) mai degraba cauti pe net tot ce ai nevoie sa stii
Voievozii care si-au dat viata pentru aceasta tara, iar noi prin faptele noastre ne batem joc de ea...e ca si cum i-am scuipa in fata pe cei carora le datoram totul.
Oamenii cu coloana,ce nu au suportat papuc unguresc,nemtesc, turcesc sau rusesc, care au murit pe fronturi, de la Tatra, pana la Odessa si Don.Si de fapt, am fost o patrie, deoarece exista doua Romanii, sau chiar mai multe.Si regii (nu le zic voievozi, pentru mine sunt regi) care au marsaluit pe campuri cu 50.000 de oameni in spate sa apere o bucata de pamant, sau in Alba-Iulia, drapati in glorie.Genul acela de oameni care merita pusi pe icoane cu adevarat sfinte.
Vicky12 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: