| contstersinteresscazut a întrebat:

Poate cineva să-mi explice, cineva care știe sigur, din surse de încredere, de ce acest personaj, Călin Georgescu, a fost invitat la Realitatea TV acum 10 ani și, pe atunci, nu era considerat legionar? Și de ce toți s-au întrebat cine este Călin Georgescu? Păi, ei nu știau cine este Călin Georgescu? Ba eu cred că știau foarte bine. Mi se pare că este ceva foarte dubios la mijloc... se va afla, până la urmă.

6 răspunsuri:
| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

E un pui de securist care a fost invitat la toate emisiunile in ultimii 10-15 ani si era prezentat ca expert ONU. Intre timp a descoperit Youtube-ul si macultura.

| Holiday a răspuns:

Acum 18-20 de ani, Viktor Orban, actualul premier al Ungariei, era un pro-european inflacarat. Acum a ajuns tarfa lui Putin. La fel si cu imbecilul de Georgescu. Daca acum 10, sau 20 de ani era intr-un fel, asta nu inseamna ca acum e la fel.
Oricum, e genul tipic de delirant mistic.

| RAY a răspuns:

De luni a început o campanie de denigrare a lui din partea mass media, ideea e că poate ei știau dar romani nu știau așa că îi face publicitate negativă la greu acum, dacă omul are vise legionare ii aduc aminte că prima oara îți plătești datoriile apoi vorbești de suveranitate

| Holiday a răspuns:

A clarificat pe dracu` sa-l ia. Doar cei complet imbecili ar putea crede asta. De fapt, jegul asta chiar crede toate imbecilitatile alea despre care se vorbeste, si exista o gramada de declaratii ale lui care confirma ca e anti-european, anti-NATO, tarfa lui Putin, si un exaltat mistic delirant.

| 1234568807 a răspuns (pentru Holiday):

Nu mai ai cum sa convingii fraierii care au pus botu la vrajeala lui ca sa castige presedentia, sunt din pacate foarte multi care il ridica in slavi si care datorita lor are locu asigurat la cotroceni mai mult ca sigur, singura noastra speranta ramane totusi ca vom avea un guvern mai diferit fiindca guvernul are putere mai mare ca el si nu va putea face chiar ce vrea fara deciziile guvernului, dar om trai si om vedea, dumnezeu cu mila

| 1234568807 a răspuns (pentru Holiday):

Din toate postarile de pe Facebook si tik tok despre acest individ atunci cand se spun lucruri negative despre el imediat sar sustinatorii lui sa il apare ca e manipulare ca ii e frica la psd si pnl ca nu mai poate fura etc, tot ce e negativ despre el e manipulare, el e vazut ca un inger trimis de dumnezeu sa ne salveze tara de hoti din ce am auzit de la multi laughing