| DaciaRomania a întrebat:

Poate doamna Lasconi sa câștige în turul 2 sau nu?

20 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Absolut. In fata lui Ciolacu are șanse mai mari decât a fost cotată să ajungă în turul 2.

| gabicoo a răspuns:

Nu cred că va fi Lasconi în turul doi. Ce ai văzut tu la TV sunt exit-polluri. Acestea au dat rateuri la ultimele alegeri. Realitatea o vom afla mâine dimineață. Prevăd un tur doi între Ciolacu și Simion.
Ca să-ți răspund la întrebare: Nu cred că electoratul va vota o femeie în fruntea țării.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca iti aduci aminte, data trecuta intrase in turul 2 Iohannis cu Viorica iar romanii s-au mobilizat masiv sa il voteze pe Iohannis (desi nu il placeau) doar ca sa nu iasa duduia aia.
Acum cred ca se va intampla la fel. PSD are multi simpatizanti dar daca vrem o schimbare trebuie sa alegem raul cel mai mic

| Andreea201329cu a răspuns:

Da si s-ar putea sa ajunga si presedinta pentru ca toti cei care ai votat cu simion, ciuca o sa voteze cu ea

| Furnicuta000 a răspuns (pentru gabicoo):

Nu stiu de unde l-ai scos pe Simion ca ala e departe. Iar cu femeia in fruntea tarii...romanii sunt pregatiti sa lase misoginismul la o parte. Avem exemplul Maiei Sandu care a fost aleasa din nou

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Românii sunt pregătiți.
Gabicoo nu. El E clasicul psdist bucuros când partidul da 3 lei la salariul lui de bugetar.

| LisaJulie a răspuns:

Eu una sunt mai surprinsa de Calin Georgescu pe locul 3 decat de Lasconi! Nu am mai vazut niciodata un candidat independent votat in masura atat de mare

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu l-am prea vazut nici in dezbateri si nici in interviuri, cum a luat el atata oare?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Urmele celor 42-48% analfabeți funcțional ai României

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Eu am auzit ca diaspora l-ar fi votat in mare parte, acum nu stiu ce sa zic

| LisaJulie a răspuns:

Crezi ca aceastea nu sunt rezultatele finale, parca vad ca ne trezim cu altele de dimineata

| LisaJulie a răspuns:

Si mie, la fel, nu am mai fost niciodata atat de surprinsa

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Pentru @suntserios! După numărarea a 30% din voturi Lasconi a căzut pe locul patru. Pe locul doi a ajuns Georgescu - cu voturile Șoșoacei. Ăsta pericol.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Tot pentru @suntserios! Lucrez în învățământ - adică bugetar! Văd că ți-e ciudă! Ce să-ți fac dacă ție nu ți-a plăcut școala și ai ajuns să fii plătit de TPU ca să faci atmosferă și trafic pe site - adică troll.

Și te rog un singur lucru: dacă îmi vei șterge comentariul strge-l și pe al tău - ăla cu cei trei lei dați de PSD. Și nu fost pomană. S-au câștigat în urma unei greve generale foarte dură.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai și ce, diaspora nu poate fi analfabeta funcțional?

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Nu ti se pare ciudat ca este pe locul 2

| Furnicuta000 a răspuns (pentru gabicoo):

Pe mine ma scuzati, ma duc sa-mi fac bagajele

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Oricum o sa vedem dimineata, seara asta m-a cam socat

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

De ce? Pentru că pe locul doi va ieși un pro-rus? Ăsta este rezultatul sub-finanțării sistemului de învățământ și a politicii de distrugere sistematică a școlii românești: Am produs o generație de idioți.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă intră în turul doi, da.
Legat de Georgescu, pe tik tok într-adevăr i s-a făcut multă reclamă, dar nu am crezut să fie chiar atât de multă lume care îl susține.Nu prea îl știam, însă din puținele dăți în care l-am văzut, mi-a dat o impresie de om mai inteligent cel puțin decât Ciolacu și Simion, vehiculați de toată lumea că fiind câștigători.Iar televiziunile, chiar și Digi care părea cea mai ok, mi-am dat seama că fac toate jocurile partidelor politice.Dovadă stă și acea dezbatere la care doar Georgescu nu a fost invitat, fără motiv, dovadă clară de lipsă de imparțialitate.La asta se adaugă și atitudinea negativă sau pozitivă a televiziunilor față de un candidat sau altul, în funcție de cine i-ar cumpărat.
Eu zic că tot ceea ce se spune la tv, în mass media, să fie întotdeauna pus la îndoială, pentru că toți sunt influențați într-un fel sau altul.
Din opțiunile care erau, speram ca Geoană sau Lasconi să apuce turul 2. Dacă nu este niciunul dintre ei, un candidat independent mi se pare următoarea cea mai bună alegere pentru turul 2. Mi se pare o lovitură bună pentru partidele care au fost până acum la guvernare, ca un independent să dea de pământ cu ei.Și este o lecție pentru toți care credeau că mass media e incoruptibilă. Televiziunile sunt fiecare cu câte un partid, iar tik tok-ul și alte aplicații au favoriții lor.

Întrebări similare