Da, daca il intreaba de sanatate si ii stiu adresa. Parintii sunt primii anuntati, normal.
Bineinteles ca poate asta, chiar este dus direct la Politie si parintii lui sunt imediat chemati acolo, mai ales ca-i minor si are asupra lui arma ilegala.
Este responsabilitatea integrala a printilor sa-si supravehjheze copii minori, nelasandu-i noaptea pe strada si in nici un caz cu arme ilegale la ei.
O vor face 100%. Iar minorul va fi dus la sediul poliției pentru audieri. Părinții vor primi amendă.
Si de fapt si de drept, ce cauti tu cu o "arma alba" la tine, de o afisezi sa o vada toate lumile?
Politia de unde sa cunoască identitatea acelui baiat de pe strada? Dar in caz ca l au identificat si legitimat parintii sunt primii care vor fi anuntați. Si iarasi depinde ce fel de arma? Pistol? Cuțit de bucătărie, sabie?
Era un cutit, il luasem dupa mine ca sa nu ma abordeze oameni dubiosi. iesisem la plimbare noaptea sa privesc luna. m-au legitimat destul de simplu, m-au intrebat cine sunt si ce caut acolo. eu le-am spus sincer, ezitand doar putin. cand mi-au spus sa ma duc acasa i-am ascultat. ma ingrijorez sa nu afle parintii, care ar asuma cel mai rau caz posibil
Nu puteai să vezi luna de la geam, a trebuit să ieși noaptea pe stradă cu un cuțit după tine ca să o vezi?
Cand privesti o poza cu o destinatie de lux, nu visezi si tu sa o vizitezi? cand privesti pe cineva cum mananca o masa apetisanta, nu ti se face si tie putin foame? una e sa privesti distant luna de pe geam si total alta este sa mergi scalzandu-te in lumina ei rece, sa iti simti adierea umeda a noptii pe obraji, sa stii ca singur te bucuri de peisajul intunecat.
...din pacate altii nu au aceleasi preocupari nocturne si nu pot sti niciodata ce nebun sau sadist iti iese in cale. si cum pur si simplu nu imi este cu putinta de a ma abtine din a ma plimba noaptea, imi iau anumite masuri de protectie. merg pe principiul ca e mai bine sa ma creada altii nebun si sa se indeparteze decat sa patesc ceva grav
esti liber sa spui ce vrei despre inconstienta si penibilismul meu, dar vreau si eu un raspuns bazat pe lege si pe ceea ce s-a intamplat, nu doar pe indignarea unora
Dacă e alba,da! Eeeh,daca era neagra, era altceva, fătul meu. Nu se vedea. Mai important e ce căutai matale, minor, cu cuțit, noaptea pe străzi?
anonim_4396 întreabă: