Auzi...nu sti tu daca invat sau nu.nu sti tu daca reusesc sau nu. Dragul meu, te informez ca lucrez ca si voluntar la SMURD pe Terapie Intensiva Mobila.Codul Penal pedepseste injuriile si comentariile care pot afecta psihic si fizic persoana la care se adreseaza injuriile.Deci chiar te rog sa nu mai spui ca eu nu as putea sa lucrez ca si paramedic.Sti ce? Nu eu ti-am zis sa dai un raspuns la aceasta intrebare deoarece nu esti in tema cu subiectul, nu ai habar pe ce lume traiesti
Cum sa nu, si un militar are voie sa-si modifice masina si sa o faca tanc, si sa intervina in timpul lui liber!
Iti bati joc de mine cumva? Am intrebat frumos, ce te bagi in seama daca nu dai un raspuns ca un om normal? In America, draga, se procedeaza asa la Politie, dar daca nu sti, mai bine ai tacea
Nu-mi bat joc de tine, dar te informez ca la noi, pe frontiera in special, multi militari si-au modificat masinile corespunzator si mai patruleaza si pe cont propriu. Este adevarat, benzina este de la unitate. Ca si la americani!
Cred ca sti la ce ma refer,eu xulescu,cu functia de paramedic, doresc sa patrulez cu masina mea proprie, modificata ca si o ambulanta pentru medic, si sa intervin cand este cerut prin statie, cand este un accident, si sunt aproape,.Sti doar ca primele minute sunt decisive in viata pacientului
Dupa felul in care te exprimi, sunt sigur ca ai putea fi sofer pe o astfel de masina, dar nu si paramedic. Pentru acest lucru este nevoie, atat la noi, cat si la americani, de multa carte. Sau ai putea merge la pompieri, in acele echipe de descarcerare. Mult succes!
Atcose77 întreabă: