PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Poate va intereseaza, si apoi imi spuneti parerea!

http://www.stiridecluj.ro/......incurajari

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

O stea cazatoare. Atat!

| MMihai a răspuns:

Este mult mai deștept și mai șmecher decât îl credeți voi.
Pe acest pilot de avioane militare, îl durea în afara fundului, de "Jos Băsescu ".
El nu avea voie să participe la o adunare politică, în uniformă militară.
Dar hai să fiu revoluționar, „în revoluția anti - Băsistă ", că să mă aleg cu ceva!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru MMihai):

Tu ai macar idee cum arata uniforma pilotilor de pe avioanele militare? E clar ca nu.
Probabil esti si tu unul dintre milioanele de "telespectatori" care nu au curajul sa iasa in Agora si privesc totul prin prisma OTV. Dar strugurii sunt acri, nu-i asa?

| MMihai a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Vezi :
http://www.dcnews.ro/......-militare/
Ministerul Apărării Naționale vine cu o precizare legată de apariția unui ofițer, luni, la mitingul din Piața Universității. Locotenentul Alexandru Gheorghe de la Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii, care a venit în uniformă la protestul de luni din Piaţa Universităţii, a încălcat prevederile Legii privind statutul cadrelor militare, a declarat şeful Direcţiei de Informare a MApN, Tiberiu Frăţilă.

Evident că nici nu mă interesează actualele uniforme militare și nici nu vreau neapărat, să le cunosc.
Am crezut că la Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii, sau la o flotilă aeriană sunt piloți militari.
De fapt, la o flotilă aeriană, în afară de piloți militari sunt și alți militari : cei care întrețin și repară avioanele, cei care le păzesc și asigură securitatea avioanelor și aeroporturilor, precum și alte categorii de militari care nu intră în cele enumerate anterior.

După incidentele din dec. 1989 am pierdut foarte multe, dar am câștigat :
1) „ dreptul fundamental, de a lătra zadarnic, la lună, "
2) dreptul de a ne uita prin magazine, la produse pe care nu le putem cumpăra.
3) Dreptul de a călătorii, dacă am avea bani, să călătorim, dar puțini au bani, să călătorească.
4) etc.

| MMihai a răspuns (pentru ardnaxur1961):

„ „ Probabil esti si tu unul dintre milioanele de "telespectatori" care nu au curajul sa iasa in Agora si privesc totul prin prisma OTV. " "

Probabil că sunt unul dintre milioanele de "telespectatori" care nu au votat în viața lor : nici PD-ul și nici PD-L -ul, și nici U.D.M.R.-ul, și evident, nu am votat direct nici mizerii : gen Gabriel Oprea sau Cristian Diaconescu, șamd.

Au curajul sa iasa in Agora că privesc totul prin prisma OTV, cei ce nu au înțeles că au „ dreptul fundamental, de a lătra zadarnic, la lună ".

Să se ducă în „ Agora", cei care măcar o singură dată au votat PD sau PDL, sau UDMR sau cu Băsescu, sau cei care au votat direct mizerii : gen Gabriel Oprea sau Cristian Diaconescu, sau pe altul din partidul respectiv.

Nu este numai Agora oamenilor normali la cap, din moment ce vor partide gen P.P.-D.D., vor rege, și mai apar și alte prostii în acea Agoră.

Câtă vreme „ societatea civilă ", va manifesta pașnic, în „ Agora" în România, vor avea ce să comenteze televiziunile de știri, dar efectul, la
„ vă rugăm foarte respectuos, dacă aveți amabilitatea, să încercați să demisionați",
va fi minim.

| eucumine010 a răspuns:

Un dobitoc, stia foarte bine cand depus juramantul la ce se inhama. Nu ai voie sa defilezi cu uniforma cand ti se scoala tie.