| 61n4 a întrebat:

Politia animalelor in romania nu exista? daca da as vrea un nr laughing)) in ziua de azi mor oamenii pe strada si nu-i ajuta nimeni... dar animalele? chiar nu se gandeste nimeni sa faca ceva in privinta asta? ar ajuta in multe privinte asta

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Tu vezi prin ce trece Romania? Ultimul lucru de care avem nevoie e asa ceva pe care sa aruncam niste bani pe care nu-i avem.

| User a răspuns:

La cum o ducem asta ne-ar mai lipsi. politia animalelor. i-ai da un sut unei matze si ti-ar lua salaru' pe o luna ca deh, maltratezi animalul.Ar fi frumos, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va inselati amarnic.Tocmai in aceasta tara ar fi nevoie macar de civilizatie, ca ne-a mai ramas doar...SUFLETUL ROMANULUI! Asta ne-ar mai ridica poate in randul europenilor.Maidanezii sunt pe strazi datorita celor care ii abandoneaza. Spre deosebire de oameni, care pana la urma se pot descurca cumva singuri, animalele depind numai de noi.Si spre surprinderea unora, POLITIA ANIMALELOR TOCMAI S-A INFIINTAT! Succes celor care mai cred in CIVILIZATIE!
http://www.politiaanimale.ro/index.html

| zorialbi a răspuns:

Eu te inteleg ca iubesti animalele, e foarte frumos, dar sa stii ca mult mai folositor este sa ajuti un om care chiar are nevoie (bolnav, fara casa, sarac etc), pentru ca acel om va putea da marturie la judecata inaintea lui Dumnezeu pentru tine si sa spuna " x mi-a dat mancare cand am fost flamand" etc, dar imagineaza-ti cum ar fi sa spuna: "x a dat de mancare la un caine in timp ce eu muream de foame"... Tu poate te referi si la faptul ca sunt animale calcate de masina de ex sau lovite de oameni care se chinuie, fara ca nimeni sa fie pedepsit. In cazul acesta cel mai bine te adresezi unei asociatii care protejeaza animalele pentru ca exista si la noi in tara mai multe si ei il vor ingriji, dar nu cred ca ar trebui sa existe politia animalelor.

| Sadiss a răspuns:

Apreciez gestul dar in romania nu cred adica nu e asa ceva. nu ai ce face romania e o tara de oameni indiferenti...

| MsJosephine a răspuns:

Ma uimiti oameni buni, cat puteti sa fiti de retardati...Cum draq sa nu ne dorim politia animalelor la noi in tara? Voi ati vazut vreodata tot ce se intampla in jurul vostru? Cate animale sunt chinuite sau maltratate? Dumnezeuleeeee, deschideti ochii! Pentru o clipa doar, incetati sa va ganditi numai la voi...