| kta999 a întrebat:

Politistii obisnuiti, gen comunitari sau de la ghisee, au arma asupra lor in timpul liber cand teoretic sunt doar cetateni cu drepturi egale sau sunt obligati s-o predea la terminarea programului de politist? Nu ma refer la trupe speciale, agenti sub acoperire, etc

Răspuns Câştigător
| alexander911s a răspuns:

Da, şi să făcă un verbal precum returnează arma la sfârşitul serviciului. ( aşa făceam eu în 2001 când eram agent de securitate )

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt obligati s ao predea la terminarea turei.

| relian a răspuns:

Cred ca o au acasa, nu sta nimeni da arma ia arma, poate asa se proceda pe vremuri.Nu stiu sigur dar din ce se mai aude, din accidente ca sau impuscat unia aia aveau arma acasa.Cind esti politist nu prea mai esti cetatean cu drepturi egale cum spui.Esti doar in timpul liber atit.Esti politist tu reprezinti legea, deci un politist chiar si cand este in timpul liber si ar aparea o situatie in care trebuie sa intervine, asta trebuie sa faca sau asta ar trebui, cel putin asa ar fi logic.Dar in RO numai politisti nu-s aia.Aia is pacalici pentru ca asa vrea legea sa-i faca, sa ii faca de ras in fata lumii, legi idioate facute pentru hotii care conduc tara asta.Cam naspa dar astia is romanii.

| AdrianDanezu69 a răspuns:

Sunt obligati sa o predea la terminarea turei.