| MorcovMajestic a întrebat:

Politistii sunt evaluati psihiatric periodic?

8 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Pe naiba evaluare psihiatrică, câte șmecherii și manevre se fac.
România e stat mafiot.

Acum au schimbat legea astfel încât oricine are tatuaje poate intra în poliție.

| mi25 a răspuns:

@RxTx - amicul psiholog si-a batut joc de tine. Nu exista asemenea evaluare psihologica.

| mi25 a răspuns:

In functie de postul pe care-l ocupa, fac vizitele medicale anuale sau bianuale, in cadrul carora trec si pe la un medic psihiatru si pe la medic psiholog. Dar... uneori examinarea este formala.

| Sophieka a răspuns:

Din cate stiu, odata la 6 luni. Dar sunt multe smecherii si in politie din nefericire, si nu toti isi merita functiile sau in mod corect, nu ar trece examenele psihologice.

| 1234568807 a răspuns (pentru Sophieka):

La fel ca si in trafic, daca se deadea psihologicu pe bune, nu mai conduceau asa multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe tine te-a evaluat cineva psihic pe bune când ți-a dat carentul de conducere sau in 3 secunde ai scăpat!?

O EVALUARE PSIHICĂ ADEVĂRĂTĂ mi-a spus un psiholog care a lucrat undeva interesant cum a fost el testat psihic ar fi in felul următor
se bagă intr-o groapă de 4 metri cubi si i-se dă o paroloă
si se lasă acolo cu soldat care să păzescă capacul
si individul evaluat ar trebui să poată să plece in orice moment dacă spune parola dar să piardă testul
si se lasă acolo 5 zile si nopți fără să știe când va fi eliberat
să bea apa care curge gen de la ploaie se prelinge pe perete și să mănânce gândaci.
și să nu șție când o să i-se dea drumu fără pat fără nimic.
El putând să abandoneze in orice secundă.
asa mi-a spus un amic psiholog că a fost testat el când s-a angajat intr-un loc foarte importat.

| Jessica1235 a răspuns:

Din câte știu eu da

| ENKIxxxxxx a răspuns:

Da.

Întrebări similare