Parerea mea este ca a fost, este si va fi asa! Acum exista media care ne arata cum suntem si nu se mai poate "ascunde gunoiul sub pres" ca pe timpuri!
Mda. Oamenii gusta mahalaua, lucrurile ieftine. As fi curios cati oameni s-ar uita la tv daca ar aparea Becali cu injuraturi la otv (cred ca ar fi invazie.) Iarasi ma intreb, cati oameni s-ar uita la tv daca s-ar discuta despre o anume carte (cred ca numarul lor s-ar reduce considerabil.) De aici poti trage concluzia!
In goana dupa grosolanii pierdem fundamentul!
Ai dreptate dar ce putem face noi oamenii de rand? coruptia si curajul mafiotilor vine de sus pentru ca nu sunt pedepsiti pentru faptele lor si de aceea continua sa faca tot ce doresc, tot mai multi tineri si nu numai pleaca in afara la munca pentru ca aici in ROMANIA murim de foame, servicii nu mai exista si criza se accentueaza din aceasta cauza si se mai intreaba unii "de ce pleaca toti in afara " pai pleaca din lipsa banilor, cei 7 ani de acasa nu mai exista, acum s-au schimbat lucrurile exista cei 15 ani de puscarie pe care unii ii fac chiar daca sunt nevinovati, civilizatia dispare treptat in tara asta pe zi ce trece, iar educatia se face pe banii si spagile date profilor iar dupa ce termina unii 12 clase sunt niste oameni de nimic pentru ca au facut scoala pe bani. ROMANIA TREZESTE-TE.
Nu mai e la moda manelele acum toata lumea canta intr o engleza aproximativa
Si spre civilizatie ne indreptam cu pasi mici dar siguri. Sa se mai schimbe inca 2 generatii-adica 60 de ani- si sper ca voi apuca si eu ceea ce numim civilizatie pe paliuriel mioritice
Si ce e mai dureros decat faptul ca traim intr o lume care nu e deloc roz e faptul ca toata lumea se plange dar nimeni nu si aduce aportul pentru a imbunatati lucrurile. Cel mai usor e sa acuzam pe cei din jurul nostru ca nu fac nimic, cand noi insine nu facem absolut nimic. Solutia cea mai la indemana este puterea exemplului personal. Copii ne sunt prost educati dam repede vina pe profesori cand cea mai amre contributie in educatia unui copil o au chiar parintii... Mai presus de toate suntem o tara de plangaciosi in care toata lumea se vaita si asteapta ca schimbarea sa vina de oriunde dar numai de la ei nu