1. Reformulează întrebarea că e tare neclară.
2. Şi? Dacă postez aia se va diminua cumva traficul de fiinţe umane (şi nu "traficul uman de fiinţe"!) din România sau din lume? Răspuns raţional: NU.
Dacă postez aia o victimă a traficului de fiinţe umane o va duce mai bine? Răspuns raţional: NU.
Dacă postez aia situaţia per total se va schimba în vreun fel, va ajuta cumva cauzei? Răspuns raţional: NU.
Vrei să lupţi împotriva traficului de fiinţe umane? Foarte bine, o iniţiativă lăudabilă. Dar dacă vrei cu adevărat să faci asta, înscrie-te într-un ONG care se ocupă de asta şi mergi pe teren, discută cu fostele victime, ajută ONG-urile cu pricina să reintegreze victimele în societate, ajută ONG-urile cu pricina să combată cauza principală pentru care apare traficul de fiinţe umane - sărăcia (care-i îndeamnă pe mulţi să accepte job-uri fictive "în străinătate"), etc. etc.
Eu am consiliat o dată o victimă a traficului de fiinţe umane şi am ajutat într-o echipă un ONG să o reintegrăm în mediul şcolar şi acum este un membru decent al societăţii şi nimeni nu-i mai ştie trecutul. Însă, a fost extrem de greu şi momentan nu m-aş mai simţi în stare.
Dar tu, FataBeata, dacă te simţi în stare, îţi doresc succes şi apucă-te de treabă!
Însă apucă-te de treabă pe bune! Un banner de doi lei vechi postat pe un blog/site/profil de facebook nu va schimba nimic din lumea reală ci va rămâne fix ceea ce este: un banner de doi lei printre alte câteva zeci de miliarde de bannere de doi lei pe tema asta.
Salutare.
Serios! Foarte bun raspunsul! Voi incerca sa practic asta! Suntem in potriva! Multumesc.
anonim_4396 întreabă:
Classiffied întreabă: