| xXAlphaXx a întrebat:

Pot da de belea daca cineva ma denunta la politie pe baza faptului ca l-am adaugat in lista de prieteni pe Facebook si ca-i cunosc datele personale(chiar el a spus cuvintele astea)?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce spui nu este incriminată de legea penală, că îi cunoști datele personale și nu le folosești la comiterea unei infracțiuni vorbim de art. 16 din Noul Cod de Procedură Penal.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In principiu nu o sa patesti nimic, exceptia fiind daca i-ai spart contul de Facebook.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dai de belea doar pentru ca ai adaugat pe cineva in lista de prieteni - poate sa ignore asta pur si simplu si nu e nimic grav. Problema este daca hartuiesti persoana, daca afli informatii cu caracter confidential, daca urmaresti persoana respectiva si o contactezi frecvent in ciua mai multor cerinte sa te opresti etc. Oricum, daca se intampla ceva, primul lucru este un ordin de restrictie, nu cred ca iti face tie ceva (gen amenda) din prima.

| xXAlphaXx explică:

Imi mai stie numele, varsta si orasul in care locuiescsad Mi-e frica, desi varsta si orasul eu i le-am spus

| xXAlphaXx explică:

Se pare ca si-a batut joc de mine happy A trecut o saptamana de cand politia trebuia sa-mi vina la usa rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| diannna38 a răspuns:

Ba ala te-o fraierit nu-ti fie frica ma ca nu ti se intampla nimica laughing))

| ZuzuMissy a răspuns:

Normal ca nu laughing

| NoSound16 a răspuns:

N-ai cum laughing Si-a batut joc de tine.

| Scc_Gabi_1996 a răspuns:

Cum sa dai mă de belea? dacă ti le-a spus el nu e nimica Dac leai spart tu dai de belea