Scrie masca, nu bandana, nu esarfa, deci este obligatoriu purtarea mastii pe gura si nas.
Pai e si bandana o masca pana la urma. Nu scrie ce tip sau model de masca acasa ca eu logic gandesc ca pot purta o bandana doar e din aceelasi material de panza ca orice alta masca vanduta acum la supra pret.
Bandana este o bucata de carpa, care nu tine locul uenir masti contar virusului.
Masile respective au o anumita configuratie, care sa-ti castupe corect fata si nasul sis a aiba o anumita grosime.
Eu pusn "masca" asa cum a spus presedintele si cum va spune si Politistul, acnd te va intreba unde o ai.
O bandana, batista, caciula sau fular, nu este masca!
Iti poti coase singur (a) sau poti ruga pe mama, sa-ti coasa o masca din panza, unde panza trebuie pusa in 3-4 straturi, terbuirnd sa astupe gura si nasul, nelasand loc pe jos sau sus, sa intre aerul, asa cum se intampla la o bandana.
Nu vreau sa port botnitza!
Nu cred ca ai de ales, fiindca legea se aplica tuturor, unde toata lumea va purta, iar daca nu doresti, incapatanarea te poate costa 2000 de lei.
O alta varianta este sa stai acasa, inchis in casa si nu porti nimic.
Pai poti dar nu prea are rost!
Este complet inutila!
Decat sa porti o esarfa cum e in Red Dead Redemption 2 mai bine nu porti nimic ca numa iti ingreuneaza respiratia pe degeaba!
Si cei care vor purta des masca vor avea probleme pulmonare mai tarziu pentru ca nu e sanatos ca la fiecare gura de aer plamanul sa se forteze!
Prin masca e foarte greu sa respiri!
Dar legea iti permite sa porti si o esarfa! Daca vei purta o esarfa politia nu iti va face nimic dar din punctul meu de vedere este complet inutila
Pai trebuie sa porti masca/ botnitza/esarfa daca nu iti iei amenda!
in spatiile inchise trebuie purtata masca! dar eu vreauvsa stiu daca port purta bandana in loc de botnitza aka masca
Da ma frate! Poti purta si o esarfa doar ti-am zis ca e inutila!