Buna.Varsta conteaza putin..nu se poate sa ai 10 ani si sa iti cumperi arma de paintball.Cel mai potrivit ar fi sa ai macar 15-16 ani! Dar din moment ce ele nu sunt propriu zis arme si nu poti provoca rani mortale cu ea atunci, DA, poti sa achizitionezi o asfel de 'arma' si daca nu ai 18 ani.Ea costa in jur de 100-200 de lei si o poti comanda online de aici -----> http://www.terranpaintball.ro/produse/ Alaturi de munitie si alte 'accesorii'. Sper ca te-am ajutat. FUNDA? :)
Nu o poti cumpara in mod legal, pana la varsta de 18 ani, conform art.57 din L.295/2004, rep. in 2014, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"(10) Armele şi dispozitivele neletale prevăzute în categoria E din anexă pot fi procurate în România de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani."
Armele pentru paintball sunt prevazute in categoria E din anexa la lege.
Ioandelasal vorbesti prea mult
Eu nu vreau sa fac niste amarate crime
Eu vreau sa fac farse la vecini
Copile esti complet deplasat si necivilizat.
Ai pus o intrebare si ti-am raspuns conform prevederilor legale, inclusiv ti le-am citat. Ca tu nu crezi legea si-l crezi pe un oarecare, care habar n-are de legislatie, este problema ta. Parca vad ca peste catva timp, dupa ce vecinii o sa te reclame pentru farse, o sa te vaicaresti si o sa intrebi ce poti pati pentru prostiile facute. Poate o sa-ti spuna tot TawaretThalia.
ENDofGaming întreabă:
FreddieM întreabă: