La varsta ta nu poti singur, trebuie sa o faca un parinte.
Si apoi nu o sa obtii absolut nimic, o sa faca parintii doar cheltuieli cu judecata, daca chiar ar fi atat de neinspirati sa te asculte si sa dea profesoara in judecata.
Si daca profesoara ti-a rupt foaia si a dat-o dirigintei inseamna ca scriai altceva decat lectia si ai putea fi sanctionat disciplinar.
De asemenea te poate lua in colimator si profesorii iti pot face destule necazuri, chiar procedand legal.
Poate ne spui si noua ce desenai pe foaia aia, de profa a fost atat de suparata incat sa-ti rupa foaia si sa i-o duca dirigineti tale?
De dat in judecata nu poti da pe nimeni, ca tu esti un copilas mic, sub tutela parinteasca inca, iar daca ce faceai in ora respectiva era un lucru vulgar, obscen sau defaimator la adresa profesorului sau al unei colege/coleg, atunci risti sa primesti 2 la purtare sau chiar sa fii exmatriculat.
Hahahahaha
da, da-o in judecata, sa plateasca parintii toate cheltuielile si pe urma sa te puna sa munca sa recupereze banii de la tine
hahahahaha
Ultimul film văzut a fost ceva sf?
Că așa e și intrebarea ta: "la o ora de istorie, scriam ceva în caie...mi-a rupt foaia și a dus-o dirigintei... știu ca e prostesc ce zic"
totuși: ce scriseseși pe foaia aia, că nu ne zici (bănuim că era ceva interesant de a ajuns la dira ta)
Esti elev, dar sa te exprimi, lasa f mult de dorit.
"a venit la mine mi-a rupt foaia și a dus-o dirigintei" te citai,asa ai scris.
Apoi tot tu continui in felul urmator :
"as vrea sa îmi ziceți dacă e posibil sa o dau în judecata deoarece nu am lăsat o sa rupa foaia și nu mi se pare corect."
Te citai din nou, este continuarea frazei de mai sus, care tot tu ai scris.
Acum te intreb sincer, tu pricepi ceva din ce ai intrebat? Deci a venit profesoara la tine si tia rupt o foaie pe care tu scriai ceva, apoi pui virgula si continuii, sa iti spunem noi daca ai procedat corect si nu ai lasat-o pe profa sa iti rupa foaia
Esti veriga cea mai tare, cred ca esti cel mai bun din clasa ta
Sa dai pe cineva in judecata, mai inti trebuie sa iti stergi mucii de prin barba, de la nas, apoi sa stii sa te exprimi, asta cit mai bine daca se poate.
Deci problema ta ar fi de exprimare, nu de dat pe altii in judecata.
Am observat pe aici, toti care au dat un raspuns, nu au citit deloc cu atentie ce ai scris, multi te intreaba ce ai scris pe acea foaie, dar nu intreaba nimeni, daca profa a ript acea foaie sau nu a rupto pentru ca tu asa scrii negru pe alb, ca a rupto, apoi imediat ca nu ai lasat-o so rupa.
Iai facut pe toti cu fraza aia de pe aici, pe toti, asta arata cit de atent citesc unia ce vad, ori poate cit si pricep din ce citesc
TU nu, dar parintii tai da!
EU zic sa dai uitarii, mai ales daca le povestesti parintilor tai motivul.Un parinte responsabil NU se impilca in asa ceva! Sunt cheluieli inutile
Acum fie vorba intre noi! Tie parintiii nu ti-au rupt niciodata foiele cand faceai temele pentru acasa, era gresit si trebuia sa iei de la inceput? pe ei nu ii dai in judecata?
Tu (sau mai degrabă părinții tăi) poți să o dai în judecată.
Dar ai la fel de multe șanse să câștigi cât aș avea eu dacă te-aș da în judecată pentru "daunele morale" pe care mi le-a produs cititul acestei întrebări absurde.
Ai foarte mare dreptate. Intr-adevar e prostesc ce zici. De fapt "prostesc" e un compliment in situatia asta.
Cat despre ce "scriai" pe foaie, ma gandesc ca nu era biografia lui Stefan Cel Mare, nu?
Daca ar fi ceva serios, nu mistocareala de a ta, ti-as spune doar atat: esti persoana fara competenta juridica in instanta.
Pune mana pe invatt si lasa prostiile.
Vai mor! Cum doamne iartă-mă ți-o venit ideea asta? Dacă e asa a-și putea și eu să-mi dau în judecata foști profesori( morți majoritatea de cel puțin 10 ani )ca tare multe lovituri cu liniaru am primit în palmă și când ne dădeau câte o castana sau când ne trăgeau de perciuni
Ai dreptul să ceri ce vrei, dar asta nu înseamnă că o să și primești. Acum nu ești conștient de asta, dar vei fi după ce viața îți va trage câteva șuturi zdravene. Atenție, nu tot ce zboară se și mănâncă!
) rili?
Da.
Esti sigur? Sa-si reclame parintii la inspectorat?
La inspectoratul de politie ca au crescut un entitled spoiled brat care crede ca i se cuvinte totul?
Ce treaba are politia? Vorbesc cu inspectoratul scolar
Daca nu ai fost acolo sa vezi ce s-a intamplat de fapt nu are rost comentariul tau de profesor frustrat
Nu stiu de ce e asa greu pentru profesori sa accepte ca si elevii au drepturi, si ei sunt oameni si voi nu sunteti dumnezei ca sa-i tratati cum aveti voi chef
Sper ca generatiile astea sa lupte si sa va puna cu botul pe labe
Ca majoritatea sunteti lipsiti de vocatie si urati copiii
E amuzant ca se vede care sunteti profesori numai dupa aerele pe care le aveti pe site
I mean nu am vrut sa o fac sa para asa, eram nervos pe moment deoarece toți profesorii făceau glume pe asta și nu mi se parea ok, vad ca sari repede la concluzii dar descrierea ta nu e deloc potrivita, e fix invers, totuși mersi de răspuns și ideea era ca am și zis ca e o întrebare stupida și doar am vrut un răspuns
Îți mulțumesc și ție pentru răspuns și pentru faptul ca ești probabil singura persoana care mi-a ținut apărarea, eu doar am pus o întrebare am și menționat ca e stupid ce am zis dar unii oameni nu pot sa accepte asta, sunt destul de mulțumit cu răspunsurile în general și era lucrul la care ma așteptam dar totuși am vrut sa vad opiniile voastre
Nu sunt profesor, dar mersi de compliment
Boss, nici macar nu te-ai prins de ce ti-am dat reply.
Ai scris "Poti reclama parintii tai la inspectorat".
Conform limbii romane asta inseamna ca el, DeiuFR, isi poate reclama parintii la inspectorat. Voiai sa spui ca parintii lui pot reclama profesorul la inspectorat, dar nu prea ti-a iesit.
Partea cu inspectoratul de politie era ironica, dar nici pe asta nu ai prins-o.
Am inteles din prima si oricine a citit ce am scris a inteles ce am vrut sa zic, pana si copilul4
Era inutil sa comentez asta
Lasa aerele domn profesor
Nu e niciun compliment sa fii mai inutil decat femeia de serviciu
Da, am observat cât ai înțeles. E inutil să știi să scrii românește? Pentru tine, poate. Pentru cine o să-ți dea o slujbă la un moment dat, poate nu o sa fie, atâta timp cât acea slujbă nu te remunerează cu minimul pe economie.
Normal că a înțeles oricine ce ai scris, dar asta nu te scuză pe tine.
Cât despre utilitatea mea, vezi-ti lungul nasului și nu-ti mai da cu părerea despre lucruri pe care nu ai de unde sa le cunoști.
Salut! Din punctul meu de vedere este putin exagerat ce vrei sa faci, avand in vedere ca nu ai fost vatamat corporal. Cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da este sa vorbesti in primul rand cu diriginta sa vezi care este problema, si daca este cazul, profesorul va fi sanctionat. Dar sa dai in judecata un profesor pentru ca ti-a rupt o foaie din caiet e mult prea exagerat. Sper ca ti-am fost de ajutor
AvalohAlyn întreabă:
sabin89 întreabă: