| Gabriel1111 a întrebat:

Poti face reclamatie impotriva unui sofer care a deschis portiera in timpul mersului pentru a lovi o persoana?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Doar persoana respectiva, daca poate dovedi intentia de lovire sau chiar a fost lovita, poate face plangere pentru loviri sau alte violente. Doar daca persoana este minora atunci pot face plangere si parintii.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Depinde ce legătură ai cu persoana în cauză...

Dacă tu eşti persoana care a fost lovită, atunci poţi face reclamaţie - depui o Plângere la Poliţie!

Evident, trebuie să ai dovezi ( martori, eventuale înregistrări video, etc. ).

În cazul în care este vorba de o altă persoană, DOAR acea persoană poate depune Plângerea ( dacă persoana este majoră ).

În cazul în care persoana nu este majoră, atunci părinţii acesteia pot formula/depune acea Plângere.

Toate cele bune.

| Wehrmacht a răspuns:

Ai macar datele de pe placuta masinii? Ai vreo dovada ca a vrut sa o loveasca si poti dovedi asta? Poate sa spuna ca a vrut sa reinchida portiera si nu a fost atent la acea persoana(nici n-avea motiv sa aiba daca aia nu era in drum).
Poate sa faca persoana respectiva dar nu cred ca exista vreo dovada clara impotriva soferului.

| Gabriel1111 explică (pentru Wehrmacht):

Am numarul si din moment ce masina era plina cu niste "smecheri" care dupa ce au deschis portiera in timpul mersului cu intentia de-a lovi o persoana adresandu-i si injurii nu cred a vrut sa reinchida portiera fix langa un om... putea sa mai astepte daca era asa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,poti face, mai ales daca exista un martor la aceasta intamplare.Numai bine.

| Lynnfield a răspuns:

Atat timp cat persoana în cauza nu a depus o plangere, reclamaţia ta nu poate fi luată în considerare.