Doar persoana respectiva, daca poate dovedi intentia de lovire sau chiar a fost lovita, poate face plangere pentru loviri sau alte violente. Doar daca persoana este minora atunci pot face plangere si parintii.
Bună!
Depinde ce legătură ai cu persoana în cauză...
Dacă tu eşti persoana care a fost lovită, atunci poţi face reclamaţie - depui o Plângere la Poliţie!
Evident, trebuie să ai dovezi ( martori, eventuale înregistrări video, etc. ).
În cazul în care este vorba de o altă persoană, DOAR acea persoană poate depune Plângerea ( dacă persoana este majoră ).
În cazul în care persoana nu este majoră, atunci părinţii acesteia pot formula/depune acea Plângere.
Toate cele bune.
Ai macar datele de pe placuta masinii? Ai vreo dovada ca a vrut sa o loveasca si poti dovedi asta? Poate sa spuna ca a vrut sa reinchida portiera si nu a fost atent la acea persoana(nici n-avea motiv sa aiba daca aia nu era in drum).
Poate sa faca persoana respectiva dar nu cred ca exista vreo dovada clara impotriva soferului.
Am numarul si din moment ce masina era plina cu niste "smecheri" care dupa ce au deschis portiera in timpul mersului cu intentia de-a lovi o persoana adresandu-i si injurii nu cred a vrut sa reinchida portiera fix langa un om... putea sa mai astepte daca era asa
Atat timp cat persoana în cauza nu a depus o plangere, reclamaţia ta nu poate fi luată în considerare.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: