Evident ca DA. Nu ar trebui venerat nimeni - daca accepti definitia din DEX a cuvantului.
Nu pot.
Eu admir și respect nespus curajul și patriotismul lu Zelesnky.
Iar Putin nu-i un teroris. Insă este un Dictator care la fel ca și restul diaintea lui, are impresiea c-ai un mic dumnezeu
Cred că tu confunzi respectul pentru tăria cu care a dus Ucraina pestre perioada asta un om cu zero experiență cu divinizarea. Occidentul doar îl respecta, tu dramatizezi scriind cuvântul ăla măreț divinizarea
Aici ucrainienii au si ei o mare parte de vina. Politica de modificare a componentei nationalitatilor conlocuitoare la intaratat si pe Putin. Romanilor le-a zis moldoveni si i-a obligat sa nu mai vorbeasca romaneste, le-a daramat bisericile. Asa a incercat si cu rusii pana s-a saturat Putin. Eu ii urasc si pe unii, si pe altii. Stiu, de la bunicii mei, ce au facut rusii in Romania, stiu si de atrocitatile fascistilor ucrainieni in frunte cu Stepan Bandera, stiu si de faptul ca si-au vandut economia americanilor cu am facut si noi cu a noastra atunci cand am dat-o pe mana vesticilor. Ala-i razboiul SUA.
Pe mine faptul că a luat vina asupra lui spunând că și-a anulat discursul din parlamentul României, în condițiile în care vina au avut-o incompetenții din guvernul României care s-au speriat de petardele ruse Șoșoacă și Haur, mi-a pus capac.Nu aș zice divinizare, dar cu siguranță cea mai mare stimă și admirație pentru un conducător de țară, cel puțin pe care l-am văzut eu în viața mea.Dar cu siguranță într-un top din toate timpurile.
Zelesnky nu este niciun curajos, curajosi sunt doar ucrainienii care lupta pe front, cei care stau in buncare ascunsi si cei care au fugit de razboi nu sunt curajosi!
in opinia mea Zelesnky este la fel de nenorocit ca si Putin, timpul o sa o demonstreze!
"Stiu, de la bunicii mei, ce au facut rusii in Romania, stiu si de atrocitatile fascistilor ucrainieni in frunte cu Stepan Bandera"
Pe vremea aia, si Romania era aliatul Germaniei naziste. Adica, daca ucrainienii erau nazisti, si bunica-tu era la fel. Romanii ar trebui sa taca in ce priveste nazismul in timpul WWII. Macar ucrainienii au vazut in asta o oportunitate de a scapa de bolsevismul rus care facuse milioane de victime in Ucraina, dar romanii, ce scuza au?!
Zelenski e evreu. Are vila in Toscana si de acolo ''conduce'' razboiul. Doar nu crezi ca locuieste in ucraina.
SpoiledBrat întreabă: