Nu prea ai sanse.adica cei care vin la conducere ei stiu ce o sa faca si ce o sa poata face dar pentru a fi votati trebuie sa spune ca vor face nu stiu ce .........sa fim seriosi cati dintre cei alesi au facut tot ce au spus inainte?
In niciun caz. Se gasesc intotdeauna suficienti alegatori destul de tampiti incat sa creada toate gogoritele de campanie si sa aleaga pe autori.
Adevarul, la nivel politic, e o chestie pe care toata lumea o stie, dar nimeni nu vrea s-o auda. Niciodata nu va fi ales un om (ca, daca spune adevarul, nu pot sa-l numesc politician) care va infatisa lucrurile in adevarata lor lumina, fara ambalaje sclipitoare si funda roz.
Iar masa enorma de asa-zisi oameni care nu voteaza pe motiv ca "n-au cu cine" nu face altceva decat sa dea apa la moara politicienilor care isi construiesc campaniile electorale pentru un electorat naiv si usor de imbrobodit. Iar acest electorat voteaza, deci...conteaza.
Cred ca in politica chiar sa vrei nu poti face tot ce iti propui, nu te lasa "haita".
Frate...multi poate intra cu ganduri bune... dar sistemul actual ii "inghite". La fel este si cu dopajul...esti tu curat... dar nu castigi niciodata.In politica e clar...invingatorul ia tot (cascavalul)
In politica spui numai minciuni...inainte le spui ca sa fii ales, dupa, ca sa te scoti!