| Hombre a întrebat:

Presedintele suspendat Basescu si-a mai pregatit pentru linistea lui la batranete Vila Dante casa de protocol a statului in care a bagat peste un milion de euro din banul public. Iata lacomia acestui individ care a taiat alocatiile la copii in schimb el si-a pregatit un palat exorbitant pentru o familie de trei persoane avand in vedere ca mai are inca o casa ciordita din perioada in care era primarul capitalei. Fostul presedinte Constantinescu a refuzat o casa de la stat dupa ce si-a terminat mandatul si locuieste in continuare in apartamentul lui. Credeti ca acest gunoi Basescu mai trebuie sprijinit sa fie in continuare presedinte, in timp ce a cerut sacrificiu poporului taind salariile si pensiile, a taiat din pensiile copiilor inclusiv celor cu dezabilitati si populatia a saracit?

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Nu prea ai dreptate "bai prostule". Tin cu PSD pentru ca datorita lor, voi liceeni aveti Euro 200, bani de liceu si alte asemenea dracovenii care le-am prins si eu in 2006. Dar au atacat Constitutia si ne-am facut de ras in afara si e Anormal. Iar tu nu esti decat un tont ce jigneste fara rost, fara logica cu chef de scandal. Gura mica.

35 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Presedintele nu a stiut de aceasta vila, generalii lui nu au stiut ca au fost avansati in grad, Udrea nu a stiut daca a sunat sau nu la radio... Nu vi se pare ca sunt mult prea nestiutori portocalii astia?

| Hombre explică (pentru regis):

Stii de ce nu stie, raspunsul e simplu, pentru ca sunt destui prosti in tara asta care in neghiobia lor se mai si autoprostesc de parca nu e suficient ca-i prosteste astia pe fata. Pana sa-l suspende pe Basescu sondajele arata ca mai avea dor 15% sustinere toti si se plangeau de el si dintr-o data a crescut sustinerea la peste 30-35%, deci iata ca aceiasi prosti acum se pange si pe urma tot ei sare in ajutorul celui cre le-a provocat nemultumirea. Stii de ce isi permite clica lui Basescu sa ne spuna idioteniile astea, pentru ca are la cine sa spuna, intr-o societate sanatoasa la gandire erau maturati de mult sau nu avea niciodata acces la putere. Atatea anomalii si jigodeli am auzit din gura lui Base si clica lui incat mi-e sila. Ce poti sa ceri unor oameni care sustine un asemenea om: Fac apela la populatie sa vina la vot, a doua zi, fac apel la populatie sa nu vina la vot, intrebat daca se duce la votare, a spus ca, face apel la electoratul lui sa nu voteze dar el va vota pentru ca e presedinte. Ce poti sa intelegi din aceasta declaratie retarda a celui care vrea in continuare sa fie presedinte, el voteaza si se achita de sarcina cetateneasca iar ceilalti nu trebuie sa faca ca el si iata ca dictonul "Faceti ce spune popa nu ce face popa" se adevereste. Vomit.

| Hombre explică (pentru Liviucu):

Am citit si tac "gura mica", insa cu un mic amendament, am facut liceul pe cand nici nu erai proiectat. Multumesc ca tu nu mai "jignit".

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns (pentru WR104):

Hai Diaconescuuuu! Jos USL!

| Shuka a răspuns:

Ar trebui ca basescu sa stea dracu in banca lui sa sa se multumeasca cu ce a furat si mai ales cu casuta lui abia renovata (v. Dante), dar in care "NU" va locui dupa ce sa speram ca va fi suspendat. El cu gloata lui au mituit sute de persoane ca sa nu mearga la vot, vor organiza evenimente in aer liber in ziua referendumului pentru a-i atrage pe romani. Basescu este un rahat care dupa ce ca a furat si a distrus tara asta nu se satura de bani. Votati DA si deschideti-va ochii si uitati-va atent la tara asta, cum am ajuns sa ne bazam numai pe furt, inselaciune si minciuna, am ajuns sa ne uram si sa fim gelosi unii pe altii. Romania a ajuns intr-un stadiu deplorabil doar din cauza acestui jeg care a furat si inca vrea sa ne fure impreuna cu sclavii lui: Udrea, Anastase, Blaga etc. A taiat pensiile, alocatiile copiilor si ajutorul pentru bebelusi si mame. NE-A DISTRUS COMPLET TARA si acum vrea sa-si continue mandatul, vazand ca poporul nu-l mai vrea. Cei care inca il vor ca presedinte ori au fost mituiti, mintiti sau dusi de nas...aa da si vecina lui. VOTATI "DA" PENTRU BINELE TARII!