| boooooring a întrebat:

Presupunand ca se organizeaza alegeri pentru seful clasei, stabiliti ce le este permis si ce le este interzis sa faca, in "campania electorala", elevilor care candideaza pentru aceasta functie.

Răspuns Câştigător
| demonangel37 a răspuns:

Deci pentru un inceput sa nu aibe media mai mica de 9; trebuie sa se implice in diferite domenii, sa fi alaturi de colegi si sa-i ajuti, sa-ti asumi responsabilita-ti chiar si in cazurile in care nu ai vreo vina, sa asculci pe fiecare in parte ce asteptari au daca au de le tine, sa te implici in anumite lucruri scolare si cel mai important sa te intelegi bine cu toti. Interzis e greu de spus din astea nu prea am intalnit pentru ca nu am avut nevoie de reguli deci le este interzisa violenta, injuraturile deci domeniul asta ar trevui sa fe doar o data la nu stiu cat timp, sa aiba un comportament indecent, sa nu se implice in nimic inseaman destabiblizare si cam atat happy nu ma descurc cu ceea c enu este binehappy

6 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Serios?! La voi se bat pentru sefia clasei? laughing Uau, noi fugim cat ne tin piciorele.
1. Sa nu influenteze, fiecare e liber sa alega pe cine doreste. Dar, daca ai cap si minte iti dai seama cine te migliseste si cine nu.

| waXonwaXoff a răspuns:

Trebuie sa fie acei elevi constinciosi, care sunt in stare sa conduca o clasa adica elevii cu potential.Sa asculte nedumeririle cerolalti dar sa aiba si o medie decenta 8, 70... 9, 10.
Si sa fie elevi cuminti.

Interzis le este sa incerce prin alte mijloace sa ii convinga pe copii sa ii voteze.
Sa nu ameninte. ex:daca nu ies eu va bat!
Sa nu adreseze injurii.
Sa nu atace altii candidati moral sau fizic.

| waXonwaXoff a răspuns:

Trebuie sa fie acei elevi constinciosi, care sunt in stare sa conduca o clasa adica elevii cu potential.Sa asculte nedumeririle cerolalti dar sa aiba si o medie decenta 8, 70... 9, 10.
Si sa fie elevi cuminti.

Interzis le este sa incerce prin alte mijloace sa ii convinga pe copii sa ii voteze ex:Bani, cadouri, promisiuni aiurea.
Sa atace altii candidati moral sau fizic.

| waXonwaXoff a răspuns:

Stii ce am citit in "cismigu & comp''?
Ca seful clasei "stapanul" cum il numeau ei, trebuie sa aiba grija in special sa motiveze absentele celorlalti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fac da colegi sunt incapatanati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptate