A împrumutat o căruță de bani ca sa facă o școala de arte și meserii (clădiri, cantine, internate, ateliere), ideea e buna dar nu vine nici naiba acolo.
Absolut nimeni! Nouă ne trebuie ingineri și IT'ști. Dacă ți se strică ceva, folosești o app ce repară tot. Sau chemi un inginer să-ți calculeze traiectoria ciocanului ce bate un cui într-o blană. E calcul greu, nu-i pentru oricine. Îti trebuie studii superioare, eventual și 2-3 brevete.
) parcă văd deja emblema stadionului la intrare: 2 săbii încurcișate și un pumnal în mijloc!
Bun manejul; ca circari gasesti destui!
Tătăiță, fugi bre, de-aici!
Fug; ca d'aia am inima buna si mintea limpede!
In Satu Mare, primarul m-a surprins ca in luna august atunci cand vin acasa muncitorii din strainatate si traficul e cel mai aglomerat, a „inceput" lucrarile celor doua poduri pe care le avem, inchizand cate o banda, astfel cozile infernale durand pana la 3 ore de stat in soare pentru a trece un pod. Dupa cateva saptamani, dandu-si seama ca planul lucrarilor este gresit, nu s-a lucrat o perioada pe pod, „pana la remedierea greselii". Podurile noastre dragi probabil vor fi finalizare anul urmator.
Ce poduri? Poate pe cele intre suflete.
De obicei îmi țin banda și nu mă abat, pe astfel de poduri!
M-a surprins ca a facut tot sectorul verde! Liviu Negoita, sector 3 Bucuresti! Si a renovat blocurile!
Să trăiți domn' primar! Chiar nu știam că aveți cont pe TPU. Frumos nickname v-ați ales. Ar fi sunat chiar nașpa decât 'George'.