Acum cativa ani, erau probleme. Aveam un primar mincinos, care spunea ca e totul bine, desi centrala era vai de mama ei.
Apoi s-a investit foarte mult in centrala, s-au schimbat cazane si alte prostii, iar de vreo 2 ani avem apa calda fara intreruperi.
Probabil Bucurestiul a ajuns in punctul in care totul (centrale, instalatie, personal) sunt depasite de situatie, si are nevoie de un proiect mare de reabilitare, care inseamna pentru locuitori, vreun an sau mai bine de santuri pe strazi, lipsa apa calda, trafic deviat si alte dezavantaje.
La tara n-ai treaba cu prostiile astea, doar zic
Da in comunitatile mici se rezolva mai usor problemele. In Buc totul e complicat.
Asociatia de proprietari ar trebui sa anunt locatarii zilele in nu care apa calda!
la mine in oras apa calda a fost oprita cate 3 luni, cam 4 ani la rand.Ba schimbau cazanele, da sapau pentru a schimba tevile...
Multi oameni si-au montat boilerile electrice, mai ales cei de la etaj, unde apa calda ajungea greu.
Eu ma spalam la lighean cu apa incalzita pe aragaz.
Nu voi avea niciodată probleme deoarece o să am întotdeauna centrală sau boiler propriu.
În Suceava, la punctele termice nemodernizate, pe țeava de apă caldă curge apă rece. Dacă vrei să faci o baie trebuie să curgă apa cam o oră și să consumi 1 metru cub ca să vină caldă. De aia mi-am pus centrală termică proprie.
Acum se intampla asa, deoarece schimba magistralele principale de apa, alea de cand s-a ridicat Bucureștiul, de acum 30-40 de ani. Inainte doar le carpeau si de aceea nu dura foarte mult.
Pustiulica, mergi si verifica. Fa si poze sa vedem si noi.
Da domnu merg acu. Aveti cont pe tiktok?
Nu am nepoate ca-s batran. Pune pozele pe imugur si da-ne linkul.
Sa stiti ca inca se lucreaza nenea Am vb cu surioara lui Mario instalatorul
https://ibb.co/P4rzdKQ
Daca aveam 20 de ani mergeam sa repar si eu cu asa colega.
Nu, nu se întâmplă și sper sa nu se întâmple vreodată).
Nu ai centrala proprie?
Nu, ca daca aveam nu ma spalam cu apa calaie sa ma doara capul
Îmi pare rău pentru tine...